Korte Achterzijde 14 C 8302 DZ Emmeloord

€ 1,100 p/mo.

Description

Te huur: Korte Achterzijde 14 C te Emmeloord

Zeer dicht bij een A1-locatie achter de hoofdwinkelstraat van Emmeloord, gelegen nette winkelruimte van ca. 86 m² met een frontbreedte van ca. 7.10 meter. In deze winkelstraat zijn diverse horecagelegenheden, kapperszaak, bloemist, juwelier en onder andere een kaaspakhuiswinkel gevestigd. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor -en achter de winkelruimte.

Oppervlakte
De oppervlakte van de winkel is circa 86 m² met een frontbreedte van ca. 7.10 meter. Winkelgedeelte ca. 7.08 x 8.42 en magazijngedeelte ca. 7.38 x 3.57.

Voorzieningen
De winkelruimte heeft een groot glasvlak/etalage, houten kozijnen met dubbele beglazing en toegangsdeur. Meterkast aanwezig, systeemplafond met verlichting. Achterin de winkelruimte is een magazijn/kantine voorzien van keukenblok en toegang tot volledig betegelde toiletruimte. De winkel wordt verwarmd middels Remeha Avanta cv ketel (ca. 3 jaar oud) en radiatoren.

Parkeren
Een groot pluspunt van Emmeloord is gratis parkeren. Direct voor- en achter de winkel is de mogelijkheid voor gratis parkeren. Op De Deel en de Paardenmarkt kunt u als bezoeker van de Lange Nering en de omgeving de auto kwijt.

Bijzonderheden
Aan- en afvoer van goederen is goed mogelijk via de voorzijde van de winkel.

Bestemming
Detailhandel.

Oplevering
In overleg met eigenaar.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 1.100,- per maand.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar en in overleg gevolgd door 5 jaar. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huurcontract
De model huurovereenkomst winkelruimte wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,100 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1961

Surface areas

Area
86 m²
Sales floor area
86 m²
Front width
7.1 m
Plot size
86 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A2

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Korte Achterzijde 14 C

€ 1,100 p/mo.