Marktplein 16 8161 EE Epe

€ 100 p/mo.

Description

MARKTPLEIN 16 TE EPE

LET OP: De genoemde huurprijs betreft een symbolische huurprijs! De daadwerkelijke huurprijs zal in overleg bepaald worden en is afhankelijk van de huurperiode en de invulling van de winkelruimte.

Winkelruimte in hartje centrum Epe!

In het karakteristieke Epe, op de mooie en toeristische Veluwe, is deze in winkelcentrum De Marktwand gelegen winkelruimte beschikbaar voor de verhuur met een oppervlakte van ca. 119m² BVO op de begane grond, de huurtermijn is in overleg te bepalen. Dit nieuwe winkelhart van Epe is fris, compact, gezellig en kwalitatief hoogwaardig.

De Marktwand vormt een bronpunt van het winkelcentrum. In De Marktwand zijn onder andere gevestigd een Kik Textiel, Dekamarkt, Kuyt Mode, Bloemsierkunst Maarten, Bakkerij Van der Wal Jolink, Kwalitaria en een kantoor van Univé.

De te bepalen huurprijs voor deze prachtige winkelruimte is exclusief BTW en servicekosten. Voor starters en/of gegadigden die een inbreidingslocatie zoeken de ultieme mogelijkheid om zonder langlopende verplichtingen en hoge investeringskosten een winkel te beginnen op een uitstekende A-locatie in Epe!

Locatie:

Epe, gekend en geliefd op De Veluwe.

De gemeente Epe bestaat uit de vier dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene en een flink aantal kleine buurtschappen, omringd door de bossen en heide van natuurgebied de Veluwe. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners. In de weekenden en in vakantieperiodes ligt dit aantal ‘inwoners’ veel hoger. Rond Epe bevinden zich veel campings, hotels, bungalowparken en andere herbergiers. Een sfeervolle plaats met aantrekkingskracht voor dagjesmensen en vooral ook waardevolle verblijfsrecreatie.

Het centraal in Epe gelegen Winkelcentrum De Marktwand is opnieuw opgebouwd. De oppervlakte van de nieuwe Marktwand bedraagt ± 4.100 m². Dat is met inbegrip van de supermarkt die een trekkersrol vervult voor dagelijkse boodschappers. Boven de winkels zijn 25 appartementen aanwezig. In het concept wordt wonen, winkelen en recreëren optimaal gecombineerd waardoor een levendige sfeer gegarandeerd is. Ook de buitenruimte is opnieuw ingericht waarbij, net als bij de te bouwen woningen, is ingezet op hoge kwaliteit.

Bereikbaarheid en parkeren
De Marktwand is zeer goed bereikbaar voor alle soorten verkeer. De ideale ligging aansluitend aan de hoofdwinkelstraat van Epe zal het bovendien zeer aantrekkelijk maken voor bezoekers om De Marktwand te kiezen als startpunt voor hun winkelbezoek. Onderdeel van het winkielcentrum is bovendien een ondergrondse parkeergarage met plek voor 180 auto’s. In Epe is parkeren overigens gratis. Ook over de bevoorrading van de winkels is goed nagedacht zodat bevoorradingsverkeer veilig en efficiënt kan plaatsvinden.

Kenmerken:

In huidige staat opgeleverd, doch als casco verhuurd. De ruimte is onder andere uitgevoerd met de onderstaande voorzieningen:
- afgewerkte vloer en wanden;
- pantry;
- toilet;
- meterkast;
- verlichting;
- warmtegordijn.

Huurder dient lid te zijn van de winkeliersvereniging. Er zullen promotiekosten in rekening worden gebracht. Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Epe en verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.
Betalingsvoorwaarde: per kalendermaand, bij vooruitbetaling, door middel van automatische incasso door verhuurder.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 100 per month
First rental price
€ 1,800 per month
Service charges
€ 10 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
2016

Surface areas

Area
119 m²
Sales floor area
119 m²
Front width
8.5 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
Yes
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Marktplein 16

€ 100 p/mo.