Lange Tiendeweg 67 2801 KG Gouda

€ 1,125 p/mo.

Description

De Lange Tiendweg is al vele jaren veel meer dan een aanloopstraat naar de Goudse Markt. Voor de verhuur is deze winkel met een totale grootte van circa 90 m² beschikbaar. De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 3,5 meter en is onder te verdelen in circa 46 m² winkelruimte aan de voorzijde en circa 44 m² werkplaats en opslagruimte achter. Bij het gehuurde hoort tevens een afgesloten binnentuin van circa 50 m². De achtergelegen ruimtes zijn ideaal als workshop- of behandelruimtes.

De winkel is gelegen nabij Klein Amerika, één van de meest gebruikte parkeerterreinen van de Goudse binnenstad. In de directe omgeving zitten winkels als Zeevishandel Kees Vrolijk, de Candyshop, Woondecor Gouda, bakkerij Herfst, Luba uitzendbureau, enkele restaurants en nog veel meer. De Korte en Lange Tiendeweg kenmerken zich door een grootte diversiteit aan winkeliers.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de omgeving op parkeerterrein Klein Amerika.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 90 m² verdeeld over:
- circa 46 m² winkelruimte;
- circa 44 m² opslag exclusief circa 35 m² nader te benoemen ruimte op de verdieping.

Tevens hoort bij het gehuurde een berging van circa 25 m² gelegen aan de achterzijde. De berging is te bereiken middels de afgesloten binnentuin alsmede via het Paradijs.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau;
Het opleveringsniveau niveau is onder andere voorzien van:
- afgewerkte wanden en plafonds;
- betegelde toiletruimte;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- werkplaats en opslagruimte achterzijde;
- keukenruimte voorzien van ingebouwde tafel alsmede pantry voorziening;
- afgesloten binnentuin;
- berging voorzien van dubbele deuren en ontsluiting op het Paradijs.

Huurprijs:
€ 1.125,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,125 per month
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1924

Surface areas

Area
90 m²
Sales floor area
90 m²
Front width
3.5 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, subway station in 5000 m or more, Dutch Railways Intercity station in 500 m to 1000 m, motorway exit in 2000 m to 3000 m and Tram stop in 5000 m or more
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
B1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Lange Tiendeweg 67

€ 1,125 p/mo.