Hofstraat 2 * 2181 AX Hillegom

Rental price on request

Description

Zeer gunstig in het kernwinkelgebied van Hillegom gelegen pand van 120m2, eventueel uit te breiden met 48m2. Dit pand is gesitueerd in de Hofstraat op een A1 locatie en heeft een zeer brede etalage van circa 17 meter. Tevens geschikt voor horeca, showroom, pop-up store, kantoor-/praktijkruimte, fitness ruimte. Komt vrij in februari 2021.

Nabij het perceel is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om met trailers het pand te bereiken is aanwezig. Het pand verkeert in goede staat van onderhoud.

In de directe omgeving van het pand zijn meerdere landelijke winkelketens en supermarkten gevestigd waaronder: Blokker, Hema, Zeeman, Top1Toys, Kruidvat, Dekamarkt, Jumbo, AH, Aldi. Daarnaast heeft Hillegom ook goede lokale en regionale specialisten alsmede diverse soorten horeca gelegenheden. Opvallend is momenteel de afwezigheid van een sport-/schoenenzaak.

Hillegom is een groeiend en bloeiend dorp met actieve ondernemers en een groeiend aantal inwoners (22.209 per maart 2020). Op diverse plaatsen worden nieuwe wijken gebouwd. Leegstand van panden in winkelgebied is te verwaarlozen/zo goed als nihil.

Hillegom heeft nog het echte dorpse karakter maar bezit toch alle voorzieningen van de moderne tijd. Er zijn meerdere scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs in de omgeving en ook aan sport- en recreatiefaciliteiten is gedacht.

Hillegom ligt centraal in de Randstad, midden in de Duin- en Bollenstreek en op 15 autominuten van Schiphol. Hillegom heeft de beschikking over goede uitvalswegen richting Leiden, Haarlem en Amsterdam en heeft een eigen NS station op 5 minuten afstand. Vanaf NS station Nieuw-Vennep kunt u met de Zuidtak van de Zuidtangent in ongeveer 18 minuten naar Schiphol ‘bussen’.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas

Area
120 m²
Sales floor area
120 m²
Front width
7 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Town center, shopping center and in residential district
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Hofstraat 2 *

Rental price on request