Zeewijkplein 113 1974 PA IJmuiden

Rental price on request

Description

Object / ligging
Te huur op goede stand gelegen fraaie winkelruimte van totaal circa 40 m2 BVO op de begane grond. Geschikt onder andere voor de verkoop van ijs, koffie, bonbons etc.

De unit is ruim en heeft mooie afmetingen met een frontbreedte van totaal circa 6 meter. Het pand heeft een goede uitstraling door zijn aantrekkelijke moderne gevel.
Voor deze winkelruimte zijn wij op zoek naar een mooie (winkel) formule die een aanvulling kan zijn op het bestaande aanbod.

Het winkelcentrum Zeewijkpassage is gelegen aan het Zeewijkplein te IJmuiden. Het is een gezellig en levendig winkelcentrum dat oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1970.
Het is een totaal gerenoveerd/gemoderniseerd winkelcentrum waar twee supermarkten naar de huidige maatstaven in gevestigd zijn te weten Dekamarkt en een Aldi (circa 2.500m2 BVO & 1.250 m2 BVO).

Verder treft u er een grote Action, een Trekpleister, een Primera, een kapper, een slagerij, een bakker, een Turkse groenteboer, een slijterij/wijnhandel met een zeer uitgebreid assortiment en een apotheek. Qua horecavoorzieningen is reeds een cafetaria/chinees-restaurant aanwezig.

De huidige parkeervoorzieningen (circa 180 parkeerplaatsen) zijn verder geoptimaliseerd door de aanleg van een tweede parkeergarage aan de zuidzijde/bij de Action voorzien van circa 50 extra gratis parkeer-plaatsen. Een tankstation van Fuel-up treft men aan de overzijde van het winkelcentrum.

Bestemming
Enkelbestemming detailhandel deze zijn bestemd voor: detailhandel.
Het voornoemde conform het vigerende bestemmingsplan/ ruimtelijkeplannen.nl. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

Oppervlakte Winkelruimte
Begane grond: Totaal ca. 40 m2 BVO

Huuringang / aanvaarding
In overleg doch kan spoedig.

Huurcontract
R.O.Z.-model winkelruimte, met enkele aanvullende bijzondere bepalingen van verhuurder.

Huurprijs
€ 15.000, - per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Voorschot servicekosten € 16,- per m2 BVO per jaar excl. BTW per jaar (op basis van reëel gemaakte kosten, jaarlijkse eindafrekening op basis van nacalculatie).

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat als casco verhuurd en is voorzien van:
Nutsvoorzieningen tot in de meterkast;
Pantry en toilet;
Rolluik;
Tegelvloer.
De bovengenoemde voorzieningen worden van verhuurder overgenomen. Onderhoud, herstel en vernieuwing is geheel voor rekening huurder. Huurder zal in overleg met verhuurder voor eigen rekening het gehuurde afbouwen.

Gevelreclame
Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Velsen en verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijswijziging
Jaarlijkse wijziging, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum conform het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006 =100). Gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Over de huurprijs wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is er vanuit gegaan dat huurder voor meer dan 90 % BTW belaste prestaties in het gehuurde zal verrichten.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar.

Betalingsvoorwaarde
Per maand, bij vooruitbetaling.

Voorbehoud
Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie en eventueel hierbij gevoegde(n) bijlage(n). Elke eventuele verhuur dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door eigenaresse.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Service charges
€ 16 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Alternative use(s)
Catering establishment
Building type
Resale property
Year of construction
1997

Surface areas

Area
40 m²
Sales floor area
40 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
Yes
Socio-economic classification
B1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Zeewijkplein 113

Rental price on request