Raadhuisplein 47 2922 AG Krimpen aan den IJssel

€ 1,950 p/mo.

Description

Object: Op een centrale locatie in overdekt winkelcentrum de Crimpenhof komt een leuke winkel voor verhuur beschikbaar. Deze unit bevindt zich naast Holland & Barrett, Bakker Castelijn en Bloemsierkunst Van Buuren tegenover Hunkemöller. Het betreft de voormalige unit van De Goudreinet.

Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens. Elke dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum.

Vloeroppervlakte: circa 85m² winkelruimte.

Parkeervoorziening: vrij parkeren rondom winkelcentrum ‘’De Crimpenhof’’ door middel van de blauwe kaart/zone.

Locatie/bereikbaarheid: gelegen in het druk bezochte en grotendeels overdekte winkelcentrum “De Crimpenhof”. Zowel inwoners van Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en uit de gehele Krimpenerwaard brengen hier geregeld een bezoek. Het verzorgingsgebied van winkelcentrum Crimpenhof omvat ruim 50.000 inwoners. Nadere informatie over het winkelcentrum alsmede de aanwezige winkeliers kunt u vinden op de website dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum. Met eigen en openbaar vervoer is de winkelruimte goed bereikbaar.

Opleveringsniveau: het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van casco verhuur.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 1.950,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: nader te bepalen.

Promotiekosten: nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten, promotiekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot, promotiekosten en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Raadhuisplein 47 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,950 per month
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1959

Surface areas

Area
85 m²
Sales floor area
85 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Shopping center, in residential district and indoor shopping center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, subway station in 5000 m or more, subway junction in 4000 m to 5000 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 5000 m or more, Tram stop in 5000 m or more and tram junction in 5000 m or more
Local facilities
Bank in less than 500 m, recreation in less than 500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m
Shopkeepers' association contribution
Yes
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Raadhuisplein 47

€ 1,950 p/mo.