Beijersehof 21 3262 VR Oud-Beijerland

€ 49,000 /yr

Description

Algemeen:
De onderhavige winkelruimte bevindt zich in het wijkwinkelcentrum ‘Beijerse Hof’, welk winkelcentrum is gelegen in de wijk Zuidwijk, aan de zuidkant van Oud-Beijerland. De winkelruimte bevindt zich op een hoek van het winkelcentrum, o.a. schuin tegenover Albert Heijn alsmede nabij o.a. Gall&Gall, een bloemist, een bakker, een slager, Primera en Domino’s Pizza. De attentiewaarde is hoog vanwege de directe ligging aan het voornaamste parkeerterrein van het winkelcentrum.

Het buitengebied/de openbare ruimte van het winkelcentrum is zeer recent heringericht/vernieuwd en er is geïnvesteerd in de uitstraling van de winkels waardoor het winkelgebied weer een hedendaagse/moderne uitstraling heeft gekregen.

Oud-Beijerland telt ca. 25.000 inwoners en heeft op het gebied van wonen, winkelen, werk en onderwijs een centrumfunctie voor de gemeente Hoeksche Waard. De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit de plaatsen Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas en heeft in totaal ca. 88.000 inwoners.

Het gemeentehuis van de gemeente Hoeksche Waard bevindt zich schuin tegenover de onderhavige winkelruimte.

Oppervlakte:
Begane grondruimte ca. 223 m²

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 49.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage servicekosten en promotiebijdrage zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in een nog nader overeen te komen en gerenoveerde staat* aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

*Verhuurder is bereid het gehuurde in een nog nader overeen te komen en gerenoveerde staat aan huurder op te leveren, derhalve eventueel voorzien van:
• Gerenoveerde buitengevels en pui(en);
• Scheidingswanden;
• Basisinstallatie voor gas, water en elektra;
• Glad afgewerkte wanden en vloer (afwerkingsgereed);
• Systeemplafond met verlichting;
• CV-installatie en/of airconditioning;
• Nieuwe keuken- en toiletvoorziening.

Bijzonderheid:
Door ondernemersverenigingen en de gemeente Hoeckse Waard zijn stappen ondernomen voor het oprichten van Bedrijven Investeringszones (BIZ). Het Beijerse Hof in Oud-Beijerland heeft zelfstandig een plan uitgewerkt om te investeren in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving. Mocht dit plan van kracht worden, dan zullen de winkeliers, welke gevestigd zijn in het onderhavige winkelcentrum, verzocht worden zich hierbij aan te sluiten. De hieraan verbonden kosten zijn momenteel onbekend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 49,000 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1991

Surface areas

Area
223 m²
Sales floor area
223 m²
Front width
10 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Beijersehof 21

€ 49,000 /yr