Herenstraat 22 8102 CP Raalte

€ 22,750 /yr

Description

Midden in de drukste winkelstraat van Raalte gelegen winkelruimte met een frontbreedte van ruim 5 meter. Deze winkel biedt u de mogelijkheid om op een A1-locatie te ondernemen!

Het winkeloppervlakte is nu nog verdeeld in twee delen, namelijk een winkelruimte en een groot magazijn, maar de tussenmuur kan eenvoudig verwijderd worden, waardoor een winkeloppervlakte van circa 120 m² ontstaat.

Indeling
Begane grond:
Winkelruimte voorzien van twee airco’s, magazijnruimte, kantine (ca. 20 m²) met trapkast, toilet, pantry, cv-opstelling en achteruitgang (circa 20 m²).

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan is de bestemming centrum. Dit betekent dat er diverse functies op het gebied van detailhandel, dienstverlening en verschillende vormen van horeca zijn toegestaan.

Raalte
Raalte beschikt over een bruisend dorpscentrum en een uitgebreid voorzieningenniveau. Tot het verzorgingsgebied van Raalte behoren de diverse dorpen die onderdeel uitmaken van de gemeente. Ook trekt het centrum door haar aantrekkelijke winkelaanbod veel bezoekers van buiten de gemeente. Parkeren kan gratis. Elke vrijdagavond is er koopavond tot 21:00u.

*De winkelruimte is nu tijdelijk verhuurd, maar dit betreft een flexibel huurcontract. Serieuze gegadigden zijn van harte welkom om het pand te bezichtigen en eventueel voor een langere tijd te huren.*

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 22,750 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1989

Surface areas

Area
140 m²
Sales floor area
140 m²
Front width
5 m
Plot size
183 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Herenstraat 22

€ 22,750 /yr