Dorpsstraat 53 5241 EA Rosmalen

Rental price on request

Description

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte maakt deel uit van het hoofdwinkelgebied van Rosmalen en ligt aan het sfeervolle horecaplein. In de directe nabijheid bevindt zich een grote variatie aan horecaformules, die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant 't Vosje, Eetcafé de Likkepot en Bottles. De ligging aan de doorgang naar het in 2018 opgeleverde hernieuwde centrum van Rosmalen maakt dat er veel consumenten dit pand passeren. Het 'nieuwe' centrum voorziet in formules zoals Jumbo, Hema, Primera, Only for Men en tal van andere bekende namen.

Object
Onderhavig winkelpand bestaat uit een begane grond van circa 110 m², met twee bovengelegen verdiepingen, waar een appartement is gesitueerd. Deze bedrijfsgebonden ruime en nette bovenwoning is inpandig bereikbaar (geen eigen opgang) en kan, indien gewenst, worden mee-gehuurd. Het appartement bevindt zich in een keurige staat en is voorzien van een keuken, badkamer en ruime slaapkamer.

Tevens is het object voorzien van een achtergelegen tuin, die vanuit de serre of via het achterliggende parkeerterrein te bereiken is. Op dit parkeerterrein is tevens een parkeerplaats aanwezig die bij de onroerende zaak behoort.

Opleveringsniveau
Verhuurder verhuurt het casco, waarbij het opleveringsniveau in overleg wordt bepaald.

Parkeren
Zowel aan de Hoogstraat als aan de Raadhuisstraat zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig (blauwe zone). Achter de Vreeburgpassage en achter de toekomstige centrumontwikkeling is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid (eveneens blauwe zone).

Bestemming
Onderhavige onroerende zaak valt onder het bestemmingsplan ''Rosmalen Centrum (2012-12-18)''. Hierin staat vermeld dat een bepaalde mate van horeca en detailhandel is toegestaan.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Construction period
1906-1930

Surface areas

Area
210 m²
Sales floor area
110 m²
Front width
5 m
Plot size
183 m²

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Shopping center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 500 m to 1000 m and motorway exit in 2000 m to 3000 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A2

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Dorpsstraat 53

Rental price on request