Keizerswaard 35 C 3078 AL Rotterdam

€ 2,710 p/mo.

Description

BETREFT
Ca. 49 m2 winkelruimte gelegen in het winkelcentrum Keizerswaard 35C te Rotterdam-IJsselmonde.

Winkelcentrum Keizerswaard is een groot overdekt winkelcentrum met ruim 80 winkels in het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde, gevestigd in de gelijknamige straat. Alle winkels bevinden zich op grondniveau. Een deel van het dak vormt een parkeerdek waar klanten tegen betaling kunnen parkeren. Keizerswaard heeft een winkelbestand met veel vestigingen van landelijke ketens waaronder drie supermarkten, de HEMA en drogisterijen als Etos en Kruidvat, mode- en sportzaken.

LIGGING
Het winkelcentrum bevindt zich in het midden van de wijk Groot-IJsselmonde. Het is, samen met winkelcentrum Zuidplein en de Boulevard-Zuid, een van de drie grote winkelcentra van Rotterdam-Zuid.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen A16 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Bij het winkelcentrum stoppen diverse buslijnen en tramlijnen 2 en 23 zich op loopafstand.

PARKEREN
Tegen een zeer laag parkeertarief (€ 0,50 voor de eerste 1,5 uur) is het mogelijk om te parkeren op het parkeerdek. In de directe omgeving is tevens voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
Ca. 49 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

FRONTBREEDTE
Ca 5 meter.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming Detailhandel.

HUURPRIJS
€ 2.710,00 per maand exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 210,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 2,710 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
1984

Surface areas

Area
49 m²
Sales floor area
49 m²
Front width
5 m
Plot size
49 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Shopping center and in residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in 2000 m to 3000 m, subway station in 4000 m to 5000 m, subway junction in 1500 m to 2000 m, Dutch Railways Intercity station in 1500 m to 2000 m, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 1000 m to 1500 m, Tram stop in 2000 m to 3000 m and tram junction in 2000 m to 3000 m
Local facilities
Bank in 500 m to 1000 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
B1

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Keizerswaard 35 C

€ 2,710 p/mo.