• Rented

Nieuwe Ginnekenstraat 10 4811 NR Breda

€ 48,000 /yr

Rental history

Listed since
June 9, 2020
Date of rental
September 24, 2020
Term
3 months

Description

Één beeld zegt meer dan duizend woorden...vestigt u uw nieuwe winkel hier?
Het betreft een uniek monumentaal object, recentelijk voorzien van een gloednieuwe strakke pui en daarmee dé eyecatcher van de straat. De winkelruimte kent aan de binnenzijde een vrije hoogte van bijna 5 meter. Kom gerust bezichtigen en ervaar de ruimtelijkheid zelf. Het object wordt u aangeboden casco staat, doch voorzien van een pantry en kantoor. Het object is gebouwd in 1911 en heeft sindsdien een diversiteit aan functies gehad. De binnenstad ligt op loopafstand evenals het bruisende Van Coothplein, waar thans diverse hoogwaardige horecavoorzieningen zijn gevestigd.

Locatie:
De Nieuwe-Ginnekenstraat is een winkelstraat met een diversiteit aan bedrijvigheid. Het betreft een belangrijke aanloopstraat naar het voetgangersdomein en de hoofdwinkelstraat (Ginnekenstraat / Eindstraat) in Breda. In de Nieuwe Ginnekenstraat zijn diverse bedrijven in het hogere segment gevestigd, waaronder (exclusieve) winkels, speciaalzaken, kantoren en horeca in de vorm van lunchrooms, restaurants, bars. De bereikbaarheid is zowel met een openbaar vervoer als met de auto uitstekend. Er bevinden zich bushaltes in de straat met een rechtstreekse verbinding naar Breda Centraal Station. De rijkswegen A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam) en A27 (Utrecht-Breda-Antwerpen) zijn via de Zuidelijke Rondweg binnen enkele autominuten te bereiken.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 233 m2 VVO winkelruimte op de begane grond.

Huurprijs:
€ 48.000,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Opleveringsniveau:
Het object wordt door verhuurder in casco staat aangeboden, doch is de ruimte thans nog voorzien van een kleine kantoorruimte, een pantry en een dubbele toiletvoorziening.

Parkeren:
Aan de voorzijde bevinden zich ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurtermijn:
5 jaar, telkenmale te verlengen met 5 jaar. Kortere periodes in overleg.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door EQ Real Estate B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatieverstrekking mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 48,000 per year
Listed since
June 9, 2020
Status
Rented

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Alternative use(s)
Office space
Building type
Resale property
Construction period
1906-1930

Surface areas

Area
233 m²
Sales floor area
233 m²
Front width
8.4 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Town center
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1
Involved real estate agent

Real estate agent

EQ Real Estate

Call 076-205 51 41

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.