• Rented

Straatweg 53 3621 BH Breukelen

€ 17,500 /yr

Rental history

Listed since
March 5, 2021
Date of rental
March 24, 2021
Term
2 weeks

Description

Representatieve kantoor-/winkelruimte te huur in het centrum van Breukelen op zichtlocatie aan de drukke doorgaande Straatweg in het centrum van Breukelen. De ruimte is gelegen op de begane grond naast de Hema.

Omschrijving
De winkel-/kantoorruimte heeft een pui-breedte van 5 meter. U komt binnen door de glazen pui met elektrisch bedienbare schuifdeuren en heeft de beschikking over een winkel-/kantoorruimte van ca. 70 m2 en twee spreekkamers van respectievelijk 10 m2 en 6,9 m2 groot, een pantry voorzien van vaatwasmachine, spoelbak en koelkast. Het (gezamenlijke) toilet is bereikbaar via de inpandige achterdeur.

Bijzonderheden
Oplevering: turn key in huidige staat met pvc vloer met houtmotief (gelegd in visgraat), 2 spreekkamers, verlaagd plafond met inbouwspots en volledig uitgeruste pantry. De ruimte is in 2017 volledig nieuw ingericht.

Bestemming: Gemengd – 2 bestemd om te worden gebruikt voor: detailhandel, dienstverlening, kantoor (m.u.v. bank-, spaarbank-, hypotheek-, en assurantiebedrijf, effecten- en geldhandel) en maatschappelijk dienstverlening.

Looptijd huurovereenkomst: bespreekbaar
Ingangsdatum huurovereenkomst: in overleg

Breukelen
Dit kantoor-/winkelpand is gelegen in het hart van het sfeervolle centrum van Breukelen met winkels, restaurants (waaronder het naast de locatie gevestigde "Loetje" met zonnig terras, perfect voor de lunch) en natuurlijk rivier "De Vecht" met de bijzondere buitenplaatsen met veel toerisme.

Breukelen heeft circa 14.500 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. Er zijn veel voorzieningen zoals supermarkten, scholen, recreatiemogelijkheden en restaurants. Het oude dorp heeft een bijzondere sfeer met winkels marktplein en rivier de Vecht. De A2 is binnen vijf minuten bereikbaar, er is een treinstation en er rijden bussen, voor een optimale bereikbaarheid.

DISCLAIMER

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 17,500 per year
Service charges
€ 4,100 per year
Listed since
March 5, 2021
Status
Rented
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1976

Surface areas

Area
90 m²
Sales floor area
72 m²
Front width
5 m
Plot size
1,425 m² (units from 90 m²)

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
C 1.16

Surroundings

Location
In residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in 1500 m to 2000 m
Local facilities
Recreation in 500 m to 1000 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A2
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Rien Treur Makelaardij

Call 0348-444146

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.