• Rented

Dorpsstraat 28 C 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 1,390 p/mo.

Rental history

Listed since
October 1, 2021
Date of rental
January 10, 2022
Term
3 months

Description

Gelegen in de authentieke dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel treft u deze winkelruimte aan. De ruimte bevind zich op de begane grond en zijn de laatste jaren in gebruik geweest door diverse typen huurders, van een interieurwinkel tot een drukkerij tot een mondhygiënist.

De winkel heeft de entree aan de zijde van de Dorpsstraat en heeft ook een achteringang naar een afgesloten privéterrein. Tevens beschikt de ruimte over een eigen toilet en eenvoudige pantry.

Bestemming:
Op deze locatie is het nieuwe bestemmingsplan “Oude Dorp” vastgesteld. De bestemming is "gemengd". Dit betekent dat het object is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en kantoorruimte.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 zijn deze ruimtes via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg en vanaf de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel/ Zevenhuizen via de Europalaan goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Metrages:
Ca. 120 m² winkelruimte.

Huurprijs:
€ 1.390,- exclusief BTW en servicekosten.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er is wel een parkeerschijf voor een gedeelte van het gebied van toepassing. Er wordt één parkeerplaats gelegen op het afgesloten privéterrein separaat te huur aangeboden.

Kenmerken:
Het gehele pand geeft door zijn typische architectuur een bijzondere uitstraling. Het is gelegen in een winkelstraat en kenmerkt zich door zijn grote raampartijen wat daarnaast voor veel daglichttoetreding zorgt.

Opleveringstermijn:
In overleg.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,390 per month
Service charges
€ 20 per square meter per year (21% VAT applies)
Listed since
October 1, 2021
Status
Rented

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1951

Surface areas

Area
120 m²
Sales floor area
120 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
B

Surroundings

Location
Town center and in residential district
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in 500 m to 1000 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
B1

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.