• Rented

Kerkstraat 4 3441 BN Woerden

€ 2,300 p/mo.

Rental history

Listed since
September 27, 2019
Date of rental
October 1, 2021
Term
24 months

Description

Te huur aangeboden de winkelruimte op een A1 locatie op de begane grond aan de Kerkstraat 4. Deze winkelruimte is gelegen aan één van de drukste winkelstraat van Woerden tussen de Voorstraat en het (winkel) Plein.

Het betreft hier een rechthoekig winkelpand op de begane grond van ca 125 m² met een frontbreedte van 7 mtr. De winkelruimte kan op diverse manieren in gebruik worden genomen, denk hierbij aan detailhandel, dag-horeca of dienstverlening.

Het winkelpand wordt in casco plus staat aangeboden met pantry en toiletgroep. De ligging is in het hartje van het centrum waar veel loop is van het winkelend publiek.

Er zijn parkeermogelijkheden in de parkeergarage en in de omliggende straten.

Omschrijving
Op een A1 locatie aan de Kerkstraat 4 een winkelruimte van 125 m². De winkel heeft een frontbreedte van circa 7m en is gelegen aan een doorgaande wandelstraat tussen de Rijnstraat en het Plein en profiteert van de vele passanten richting de Kruisstraat en de Voorstraat.

Woerden is in het centrum van het Groene Hart gelegen, de groene zone omsloten door de Randstad. De stad wordt omringd door veel groen en de rivier “De Oude Rijn” loopt door het hart van de stad. Het centrum van Woerden is levendig door de (lokale) winkels en boutiques en de diverse horecagelegenheden.

Het Plein en de Voor- en Rijnstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden. In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals Hunkemöller, C&A, Vero Moda, Etos, Arthur & Willemijn,Eye Wish en Zeeman.

Bijzonderheden
Huurperiode:
vijf + vijf jaar.
Breakoptie is bespreekbaar.

Er is geen omzetbelasting op de huur in verband met niet btw plichtig.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Binnenstad Woerden” heeft de locatie de bestemming Centrum. Aangezien het is gelegen binnen het kernwinkelgebied is het geschikt voor detailhandel, daghoreca (dagzaak) en consumenten verzorgende dienstverlening.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.

De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum. De Rijn- en de Voorstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals C&A, Vero Moda, Etos, Arthur & Willemijn,Eye Wish en Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend en ligt op fietsafstand van uw woning.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeienmarkt tot de vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Bij traditionele bezichtigingen zijn de volgende regels van toepassing:
a. groepen niet groter dan 3 personen inclusief de makelaar.
b. schud geen handen;
c. houd minimaal 1,5 meter afstand.

Fotografie: TEXT EXTRA Daniëlle Verweij

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 2,300 per month
First rental price
€ 4,500 per month
Listed since
September 27, 2019
Status
Rented

Construction

Main use
Retail outlet
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas

Area
125 m²
Sales floor area
125 m²
Front width
7.3 m

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
A

Surroundings

Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m
Local facilities
Bank in less than 500 m, recreation in 500 m to 1000 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.