• Sold

de Raetsingel 2 B 5831 KC Boxmeer

€ 128,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 17, 2021
Date of sale
November 2, 2021
Term
2½ month

Description

Te koop een uitstekend zichtbare en goed bereikbare winkelruimte ter grootte van ca. 53 m2 VVO, aan de rand van het centrumwinkelgebied aansluitend aan een ruim parkeerterrein met gratis parkeren (blauwe zone) Weijerplein en de parkeerplaatsen achter WC De Kloostertuin.

Op het Weijerplein is iedere donderdag de markt van 13.00 uur tot 16.30 uur, daarnaast wordt het plein ook regelmatig gebruikt bij evenementen waaronder de Kermis.

De bereikbaarheid vanuit WC De Kloostertuin en De Raetsingel maakt deze lokatie in het bijzonder aantrekkelijk voor afhaal- en bezorgservice.
Ook andere gespecialiseerde winkels hebben met deze ruimte een goede lokatie om zich te profileren en daardoor kansrijk voor mooie commerciele resultaten.

Boxmeer heeft een winkelcentrum met een breed aanbod van producten en diensten tezamen met een actief centrum management waardoor het centrum een regionale functie en aantrekking heeft.

Koper is tevens mede-eigenaar van de promenade door het overdekte winkelcentrum de Kloostertuin en is verplicht om bij te dragen in de betreffende vereniging van eigenaren.

Het Centrum van Boxmeer heeft een naast de gebruikelijke dagwinkels een ruim en specialistische winkelaanbod en goede horeca. De compacte opzet van het winkelcentrum (promenade) met zowel grote winkelketens als zelfstandige ondernemers met hun eigen detailhandel en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft ca. 28.700 inwoners en heeft een groot verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners.
Voor uitgebreide informatie zie de website van centrumboxmeer.
Boxmeer zal met ingang van 1 januari 2022 fuseren met de huidige gemeentes Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis tot een nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Algemeen: Verkoopvloeroppervlakte ca. 53 m²; Bouwjaar 1972, aanvaarding in overleg.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 128,000 kosten koper
Listed since
August 17, 2021
Status
Sold

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Building type
Resale property
Year of construction
1972

Surface areas

Area
53 m²
Sales floor area
53 m²
Front width
7.3 m
Plot size
63 m²

Layout

Number of floors
1 floor

Energy

Energy label
A 0.46

Surroundings

Location
Town center and indoor shopping center
Shopkeepers' association contribution
Yes
Socio-economic classification
C2

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Luc Beumer Vastgoed

Call 024 - 2 602 602

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.