• Sold

Gedempte Vaart 2 9231 AV Surhuisterveen

€ 175,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 5, 2019
Date of sale
April 7, 2021
Term
16 months

Description

Op een prachtige A1-locatie in het sfeervolle en ondernemende winkelcentrum van Surhuisterveen is in verkoop gekomen dit prachtige nieuw te (ver)bouwen geheel. Het betreft een onder architectuur ingetekend woon-winkelpand, welke tevens zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoren en praktijkruimtes. De verkoop betreft de bestaande onroerende zaak met mogelijkheid tot het bouwen van bijvoorbeeld dit ingetekende pand.

De bestemming betreft centrumdoeleinden en is hierdoor zeer veelzijdig. Zo mag het geheel bijvoorbeeld deels of GEHEEL als woning gebruikt worden en/of als kantoor en/of als winkel en/of als praktijkruimte.

BIJGEVOEGDE PLATTEGRONDEN EN IMPRESSIES BETREFFEN MOGELIJKEDEN, GEEN VERPLICHTING. OVERAL KAN NOG VAN AFGEWEKEN WORDEN!

Het geheel wordt gerealiseerd aan het Torenplein van Surhuisterveen, met een achteringang aan de kant van het ruime en nieuwe parkeerterrein van de Lidl, waar zeer veel ruimte is om te laden en lossen.

Zeer geschikt voor een belegger (die al dan niet zelf op de etage wil wonen), een ondernemer en/of degene die altijd al zijn eigen pand wil gaan bouwen.

Het geheel heeft zowel een voorentree als een achterentree en aan weerszijden ruime parkeergelegenheden. Het betreft een diep pand welke geschikt is voor vele doeleinden. Op de begane grond is een grote bedrijfsruimte/begane grond voor woning mogelijk van bruto ca. 230 m² vloeroppervlakte en een appartement van ca. 85 m² met berging en een buitenruimte van ca. 35m².

Indeling winkelruimte:
Voorentree met een groot glasoppervlak voor etalagepresentatie; ruime winkelruimte van ca. 230 m²; toiletruimte en overheaddeur aan achterzijde.

Buiten:
Voorentree aan Torenpleinzijde en achterentree via roldeur aan Lidl parkeerterrein zijde.

Indeling woning: Entree/hal in zijgevel met trapopgang en mogelijkheid tot een lift; hal/overloop met technische ruimte; woonkamer met schuifpui naar ruim dakterras van ca. 35m²; open keuken; 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel; toiletruimte met wandcloset en fontein.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoog voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 175,000 kosten koper
Listed since
December 5, 2019
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Retail outlet with showroom
Alternative use(s)
Building plot and office space
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas

Area
328 m² (units from 100 m²)
Sales floor area
300 m²
Front width
5.8 m
Plot size
352 m² (units from 100 m²)

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Town center
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m
Shopkeepers' association contribution
No
Socio-economic classification
A1
Involved real estate agent

NVM real estate agent

De Flexibele Makelaar

Call 0512 369122

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.