Alteveerstraat 136 7907 AC Hoogeveen

€ 12,600 /yr

Description

Een kleinschalig, recent geheel gerenoveerd, zorgcomplex met eigen parkeerplaatsen gelegen op een gunstige en goed bereikbare locatie nabij het centrum van Hoogeveen.

Indeling
De te verhuren ruimtes maken onderdeel uit van een kleinschalig verzamelgebouw gericht op zorg, maatschappelijke dienstverlening en samenwerking. De praktijkruimte bevindt zich geheel op de begane grond. Het pand wordt beheerd door verloskundigenpraktijk Hoogeveen, die zich ook in dit pand gaat vestigen.

De eigen indeling is als volgt:
Via de gezamenlijke entree naar een centrale ontvangstruimte en vandaar naar de eigen entree tot de eigen wachtkamer met een toilet (15 m²), een grotere praktijkruimte (37 m²) en een kleinere behandelkamer van ongeveer 22 m². De totale oppervlakte bedraagt circa 75 m² vvo.

Verder is er nog de mogelijkheid tot het medegebruik van gezamenlijke ruimten zoals: gebruik van de receptie, drie toiletten, waarvan één mindervalidentoilet en een grotere kantine met keuken. Totaal toe te rekenen oppervlakte circa 16 m² vvo.

Aan de zijkant van het gebouw bevinden zich ruim voldoende voor gemeenschappelijk gebruik bedoelde parkeerplekken voor cliënten en patiënten.

Ligging
Het gebouw bevindt zich aan de Alteveerstraat nabij het centrum van Hoogeveen en met goede toegang tot een groot aangrenzend en goed te bereiken verzorgingsgebied.
Zowel de opritten naar de A28 als de A37 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- Zowel deelverhuur, dat wil zeggen, één of meerdere dagdelen per week, als volledige huur van de ruimtes is bespreekbaar.
- Servicekosten: in de servicekosten zijn alle gebruikerslasten gevat. Zoals nutsvoorzieningen, gebruiksheffingen, schoonmaak, etc.
- Energielabel: (nog) niet beschikbaar. De te huren ruimtes vallen vanwege het formaat buiten de labelplicht.
- Verwarming en koeling: het gehele object is voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 12,600 per year
Service charges
€ 4,500 per year
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Health care institution
Alternative use(s)
Office space
Building type
Resale property
Year of construction
2021

Surface areas

Area
90 m²

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, bus junction in 5000 m or more, subway station in 5000 m or more, subway junction in 5000 m or more, Dutch Railways Intercity station in 3000 m to 4000 m, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 1500 m to 2000 m, Tram stop in 5000 m or more and tram junction in 5000 m or more

Parking

Parking spaces
6 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Alteveerstraat 136

€ 12,600 /yr