• Verkocht onder voorbehoud

Xenonstraat 168 Unit 27 1362 GH Almere

€ 64.500 k.k.

Omschrijving

Op het middelgrote en moderne Almeerse bedrijventerrein “Hogekant”, bieden wij een GARAGE-/OPSLAGUNIT van in ca. 48 m² b.v.o. TE KOOP aan. Het complex is afgesloten middels elektronische overheaddeuren en wordt collectief beveiligd. De unit beschikt over een handmatige overheaddeur en parkeergelegenheid direct voor de unit gelegen.

Omgeving:
Het Bedrijventerrein “Hogekant” kent een breed spectrum van bedrijven in verschillende disciplines en is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Het terrein ligt in stadsdeel “Almere Poort”, dat nog altijd sterk uitgebreid en ontwikkeld wordt. Het is tevens het eerste bedrijventerrein van Almere Poort. De komende tijd wordt door het verbreden van de “Hoge Ring” de toegang tot het terrein nog verder verbeterd, wat ook de aansluiting met Amsterdam en het Gooi zal versterken. Het gehele bedrijventerrein “Hogekant” wordt collectief beveiligd.

Oppervlakte:
Het object is gelegen op de begane grond van het complex en heeft een oppervlakte van ca. 48 m². De ruimte is toegankelijk middels een overheaddeur van ca. 3,12 meter breed x ca. 3 meter hoog. De ruimte heeft een hoogte van ca. 3,57 meter.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
- handmatige overheaddeur (ca. 3,12m x 3m);
- TL-verlichtingsarmaturen;
- hoogwaardig complex-beveiligingssysteem;
- extra verzinkt beveiligingsoog voor de overheaddeur;
- meerdere elektra-aansluitingen;
- betonnen vloer;
- 1 parkeerplaats.

Parkeergelegenheid:
Voor de eigen unit is er ruimte om de auto (eventueel met aanhanger) overdekt neer te zetten. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

Bouwjaar:
2007

Energielabel gebouw:
N.v.t.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Almere Poort Oost en Duin” d.d. 20 juni 2019 kent het object de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en zijn onder meer bedrijven en dienstverlening behorende tot en met maximaal categorie 3.2 toegestaan.

Voor de volledige tekst, exacte en actuele voorwaarden, alsmede overige invullingen of een uitgebreide bestemmings- omschrijving en het nagaan of het object voor koper geschikt is qua bestemming verwijzen wij u naar het vigerende bestemmingsplan, de gemeente Almere, afdeling Ruimtelijke Ordening en/of de Vereniging van Eigenaren.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van de rest van Almere, Lelystad, Amsterdam en het Gooi. Via de Hoge ring (N702) bent u binnen 5 minuten bij de oprit A6 en vanuit hier binnen 15 minuten in Amsterdam, het Gooi of Lelystad.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Almere, Sectie W, nummer 169 A27.

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 2 weken na ondertekenen koopakte.

BTW:
Niet van toepassing.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Zakelijke lasten
Op aanvraag.

Bijzonderheden:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Clausules:
Bij verkoop zullen o.a. de navolgende extra bepalingen in de koopakte worden opgenomen.

As-is-where-is
Levering en aanvaarding vindt plaats op basis van ‘as-is-where-is’. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het ‘as-is-where-is’ principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige,
technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft terzake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft verkoper geen garantie en aanvaarden geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij terzake juistheid en van het registergoed mededelen, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bodem
Bij het Bodemloket is informatie voor deze locatie beschikbaar over voormalig bodemonderzoek en/of sanering. Verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van het verkochte niets bekend is.

Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars via 020-543 73 73.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 64.500 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
48 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 4000 m tot 5000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Xenonstraat 168 Unit 27

€ 64.500 k.k.