van der Sterrweg 1784 NP Den Helder

€ 129 /mnd € 18.900 v.o.n.

Omschrijving

Garageboxen van Boxcomplex in Den Helder
Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Den Helder

Opslag- of werkruimte huren of kopen in Den Helder kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Den Helder ligt in het puntje van Noord Holland en heeft ruim 55.000 inwoners. Boxcomplex Den Helder wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein De Dogger. Bedrijventerrein de Dogger is gelegen op een uitstekende locatie tussen Den Helder en Julianadorp, op steenworp afstand van de N250. Het complex bestaat uit ca. 140 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toilet, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Den Helder is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er is zelfs een sanitaire voorziening met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Den Helder zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Den Helder bestaat uit ca. 140 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen op de begane grond bestaan uit verschillende groottes, van 15 m² tot 42 m². De boxen op de eerste verdieping zijn 13,5 m² en bereikbaar met een goederenlift en trap, en zijn zeer gunstig geprijsd. De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Boxtypes en prijzen

BOXCOMPLEX TYPE 1

3m. x 3m. x 2,5 m.

Koop: € 13.900,-

Huur: NVT

BOXCOMPLEX TYPE 1-4,5 VERD

3 m. x 4,5 m. x 2,5 m.

Koop: € 13.900,-

Huur: € 99,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 1-5

3 m. x 5 m. x 2,5 m.

Koop: € 18.900,-

Huur: € 129,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 2

3 m. x 6 m. x 2,5 m.

Koop: € 22.900

Huur: € 155,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 2D

2x 3 m. x 6 x 2,5 m.

Koop: € 45.900,-

Huur: € 309,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 3

3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: € 31.500,-

Huur: € 209,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 3D

2x 3 m. x 7 m. x 3 m.

KOOP: € 63.500,-

Huur: € 419,- p.m

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Onze garageboxen in Den Helder zijn veelgevraagd!
Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 18.900 vrij op naam
Huurprijs
€ 129 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 119 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
15 m²
Perceel
21 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van der Sterrweg

€ 129 /mnd € 18.900 v.o.n.