De Hofcamp 43 G1 8501 PV Joure

€ 14.500 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een goede belegging met een lage instap? Voor slechts € 14.500,- kunt u al eigenaar worden van een garagebox! Gezien de ligging middenin de woonwijk te Joure kunt u de garagebox binnen een zeer korte tijd verhuren om zodoende een mooi rendement te behalen.

Wij bieden 14 garageboxen aan op eigen grond. De boxen zijn allemaal in onverhuurde staat. U hoeft dus zelf alleen nog maar op zoek naar een huurder. Wij verwachten dat een huurprijs van € 70,- per maand realistisch is. Voor u als eigenaar zijn er vrijwel geen vaste periodieke kosten voor de garagebox omdat er geen Vereniging van Eigenaren en nutsaansluiting aanwezig is. Met het aankoopbedrag en de te verwachten huuropbrengst kunt u derhalve een bruto aanvangsrendement van 5,75% behalen.

Uiteraard zijn de garageboxen ook per stuk te koop en derhalve zeer geschikt voor particulieren of bedrijven die een opslagruimte of werkplaats in Joure zoeken.

De overdracht is mogelijk vanaf 2 november 2020.

Prijs:
€ 14.500,- K.K. per garagebox.

Afmetingen:
Breedte: ca. 3 meter.
Diepte: ca. 6 meter.
Hoogte: ca. 2,4 meter

Adressen:
De Hofcamp 43 G1 JOURE
De Hofcamp 43 G3 JOURE
De Hofcamp 43 G4 JOURE
De Hofcamp 43 G5 JOURE
De Hofcamp 43 G6 JOURE
De Ulekamp 19 G1 JOURE
De Ulekamp 19 G3 JOURE
De Ulekamp 19 G4 JOURE
De Ulekamp 19 G6 JOURE
De Ulekamp 19 G7 JOURE
De Warren 10 G1 JOURE
De Warren 10 G2 JOURE
De Warren 10 G4 JOURE

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Notaris:
Voor de overdracht heeft verkoper een projectnotaris vastgesteld.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 14.500 kosten koper
Aangeboden sinds
12 oktober 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2020

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
19 m²
Perceel
20 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Hofcamp 43 G1

€ 14.500 k.k.