• Verkocht onder voorbehoud

Lekdijk 7 A 2957 CA Nieuw-Lekkerland

€ 277.500 k.k.

Omschrijving

Vrijstaande bedrijfsloods van 235 m² op de begane grond (met een vloerbelasting van 500 kg/m2 en een aslast van maximaal 5.000 kg) en 40 m2 kantoorentresol met betonnen vloer en 40 m2 opslagentresol. Deze bedrijfsloods staat op een kavel van 545 m².

De begane grond heeft een vloeroppervlak van 235 m2 met een vloeistofdichte vloer, een nokhoogte van 6.50 meter en een kantoorruimte plus een eerste verdieping met 2 kantoorruimten en een separate opslagvliering.

Qua voorzieningen zijn er voorts twee overheaddeuren aanwezig van resp. 4 x 4 meter en 3 x 3 meter. Direct op zowel de Lekdijk als de Zijdeweg aangesloten welke Zijdeweg direct op het Provinciaal wegennet aansluit. (Daar waar de overwegend uitgestrekte polder overgaat in de lintbebouwing langs de rivierdijk van “De Lek” is deze bedrijfsloods gelegen). Bovendien is er een bushalte in de buurt aanwezig.

De bestemming van deze bedrijfsloods is bedrijfsmatig voor activiteiten tot en met maximaal categorie 2 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De direct ernaast gelegen grond ter grootte van 625 m2 is eveneens erbij te koop voor € 77.500,--k.k.
Bovengenoemde gegevens zijn van de bouwtekening overgenomen, er van uitgaande dat die gegevens correct zijn, waarvoor overigens geen aansprakelijkheid wordt aanvaard. Die gegevens betreffen daarmee zogenaamde “aannames”.

Aantal m³ : 1.400 m3
Vloeroppervlakte: maximaal 235 m² plus 40 m2
kantoorentresol en 40 m2 opslagentresol
Grondgrootte: 545 m²
Bouwjaar: 1996
Isolatie: dak- en gevelisolatie
Oplevering: juli/augustus 2021

Deze presentatie is met zorg samengesteld en is bedoeld om u een impressie te geven van het onderhavige object. Aan eventuele afwijking(en) in afmeting(en), metrage(s) of uitvoering kunnen geen rechten worden ontleend. Makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk gesteld worden voor de over het object verstrekte informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 277.500 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
235 m²
Perceel
545 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Omgeving

Dijkgebied-Nieuw-Lekkerland, Nieuw-Lekkerland

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lekdijk 7 A

€ 277.500 k.k.