de Hanze 6041 PA Roermond

€ 179 /mnd

Omschrijving

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Roermond
Opslag- of werkruimte kopen of huren in Roermond krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of te huren die aan alle moderne eisen voldoet. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.2.

Roermond (met bijna 60.000 inwoners en een bovengemiddeld inkomensniveau) bezit vanouds een zekere standing. Het is altijd een belangrijke handelsstad geweest en werd in de 19e eeuw ook een industriestad. Naast de industriële, heeft Roermond ook een regionale verzorgingsfunctie, waaronder middenstand en onderwijs. Roermond is een toeristische stad en dankt dit met name aan het winkelaanbod en aan de Maasplassen. Deze plassen, die ontstaan zijn door het baggeren van grind, worden vooral in de zomer gebruikt door de vele waterrecreanten en (o.a. Duitse) toeristen. Verder is er het Designer Outlet Center gevestigd, een van de grootste winkelcentra van Nederland.

Bedrijventerrein De Hanze, Roermond
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige zichtlocatie, langs de doorgaande Maastrichterweg / Rijksweg N273 (ten zuiden van Roermond) direct naast de afslagen van de A73 (Venlo – Nijmegen) en de A2 (Maastricht – Eindhoven). Het mooie centrum van Roermond is snel bereikbaar op 2,5 KM afstand.

Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Roermond?
Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, bovendien zijn garageboxen een gunstig beleggingsobject met een mooi rendement. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Boxtypes

Prijsoverzicht
Boxtypes en prijzen

BOXCOMPLEX TYPE 1,4
ca. 3 m. x 4 m. x 2,5 m.
Koop: € 17.900 v.o.n.
Huur: € 129,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2
ca. 3 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: € 24.900 v.o.n.
Huur: € 179,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2B
ca. 3,5 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: € 28.900 v.o.n.
Huur: € 205,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3
ca. 3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 31.900 v.o.n.
Huur: € 225,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3B
ca. 3,5 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 36.900 v.o.n.
Huur: €225,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D
ca. 2x3 m. x 6 x 2,5 m.
Koop: € 49.900 v.o.n
Huur: € 359,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D
ca. 2x3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 63.900 v.o.n.
Huur: € 449,- p.m.

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het prijsoverzicht kijken

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Roermond is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Roermond bestaat uit 54 garageboxen (fase 1) die overzichtelijk zijn opgesteld. Er is momenteel keuze uit maar liefst 5 boxtypen van 15 m2 tot 42 m2. De hoogte varieert van 2,50 meter tot 3 meter.

Koop
U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Vervolgens betaalt u de bouw van de boxen in 2 latere termijnen. Dit naast de eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, waar u deel van uit gaat maken. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. U hoeft dus weinig extra te doen voor uw aankoop of belegging. Een garagebox kopen – en hiervoor een hypotheek afsluiten – behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.
Meer informatie?
Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 179 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Hanze

€ 179 /mnd