Eeserwold 8332 Steenwijk

€ 14.990 v.o.n.

Omschrijving

FlexGarage is een relatief klein garagepark op bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk. Het terrein grenst direct aan de A32 van Meppel naar Leeuwarden. Door de centrale ligging in de kop van Overijssel, en de directe ontsluiting aan de A32, beschikt u over perfecte uitvalsmogelijkheden en een groot bereik. Zo bent u binnen een uur in het centrum van Groningen, Almelo en Apeldoorn. Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen een half uur bereikbaar.

Als je besluit een garagebox van FlexGarage te kopen dan wordt je eigenaar van een klein bedrijfspand met veel voorzieningen. Door een breed scala aan faciliteiten op het FlexGarage park zijn de luxe boxen zeer geschikt voor verschillende doeleinden.

De constructie, materialen en afwerking van het park zijn van zeer hoog niveau. Er wordt veel aandacht en zorg besteed aan elk onderdeel van het park. Niet alleen de units zijn van de beste kwaliteit, maar ook de bestrating, beveiliging, verlichting en het hekwerk bestaan uit top kwaliteit materialen.

Om onbevoegden buiten de deur te houden wordt het park voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging. Ook bijzonder is dat toegang alleen mogelijk is via een elektronische schuifpoort die alleen te openen is met een elektronische sleutel (keytag). In combinatie met slim geplaatste beveiligingscamera’s die 24 uur per dag toezicht houden op het park. Daarnaast is de beveiliging BORG-2 gecertificeerd zodat je weet dat alle beveiligingsmaatregelen aan de strengste eisen voldoen.

De boxen zijn voorzien van een breed scala aan faciliteiten en beschikken ieder over een eigen postadres. Het terrein is zelfs voorzien van toilet, wasbak en wateraansluitingen. De veiligheid op het terrein is van een zeer hoog niveau. Het terrein is omringt door hekken en de ingang is voorzien van een automatische schuifpoort. Het gehele complex is voorzien van camerabewaking.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 14.990 vrij op naam
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
12 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eeserwold

€ 14.990 v.o.n.