Informaticastraat 4538 Terneuzen

€ 22.000 v.o.n.

Omschrijving

HANDELSPOORT ZUID TERNEUZEN

Het plan
Op het bedrijventerrein Handelspoort Zuid te Terneuzen heeft StorageHUB een plan ontwikkeld voor maximaal 33 multifunctionele bedrijfsruimtes in de vorm van garageboxen. Deze boxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers, MKB-ers en doe-het-zelvers. De prognose van oplevering betreft voorjaar 2022. Wees er snel bij, vraag naar de voorwaarden en koop/huur uw box bij StorageHUB! Bezoek ook de website voor meer informatie.

Omvang:
33 garageboxen en 1 sanitaire / technische ruimte

Prognose oplevering:
Voorjaar 2022

Adres:
Informaticastraat, Terneuzen

Ligging
Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid is gesitueerd te Terneuzen en ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen met respectievelijk 224.000, 117.000 en 445.000 inwoners en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel/Westerscheldetunnel).

Terneuzen zelf maakt onderdeel uit van Zeeuws-Vlaanderen en telt ruim 105.000 inwoners. Daarvan wonen er ruim 54.000 in de gemeente Terneuzen. Het merendeel van de inwoners woont in de stad zelf. De stad Terneuzen vervult een regiofunctie binnen Zeeuws-Vlaanderen, getuige ook de vestiging van het streekziekenhuis. Bovendien is Terneuzen, als onderdeel van North Sea Port, de 3e havenstad van Nederland en kent het een rijke historie in de chemiesector (o.a. Dow Benelux).

Karakteristiek
Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.

Bestemming
Het aangeduide perceel betreft het bouwperceel op het bedrijventerrein Handelspoort Zuid te Terneuzen, ter hoogte van de informaticastraat.

Een garagebox is bestemd om te worden gebruikt als bedrijfsgebouw met toegestane bedrijfsactiviteiten in de milieucategorie 1 tot en met 3.1, zoals vermeld in de lijst van toegelaten bedrijfstypen behorende bij de beheersverordening Oostelijke Kanaaloever te Terneuzen. Het bedrijventerrein is geschikt voor "ondernemingen" gericht op het produceren, bewerken, herstellen, installeren, inzamelen, verwerken, verhuren, opslaan en/of distribueren van goederen.

Het bevoegd gezag kan bij een omgevingsvergunning afwijken van de lijst van toegelaten bedrijfstypen. Dit maakt het mogelijk om bedrijven uit een andere categorie, of bedrijven die niet zijn opgenomen op de lijst, alsnog toe te laten op het bedrijventerrein. De gebruiker dient zichzelf, voor eigen rekening en risico, te informeren of het beoogd gebruik van de ruimte is toegestaan door de gemeente Terneuzen. Voor meer informatie zie

Garagboxen
Small Unit 6m / 18m2 Koopprijs € 22.000,- ex BTW Huurprijs € 115,- ex BTW
Medium Unit 7m / 21m2 Koopprijs € 27.000,- ex BTW Huurprijs € 140,- ex BTW
Large Unit 8m / 24m2 Koopprijs € 32.000,- ex BTW Huurprijs € 165,- ex BTW
XLarge Unit 9m / 29 m2 Koopprijs € 37.000,- ex BTW Huurprijs € 190,- ex BTW

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 22.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²
Perceel
1.785 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Informaticastraat

€ 22.000 v.o.n.