Puccinistraat 21 01 5049 GD Tilburg

€ 27.995 k.k.

Omschrijving

Twee kleinere halfvrijstaande, vrijwel nieuwe, luxe bedrijfsunits met sectionaaldeur op een kleinschalig bedrijventerrein.

Er worden een tweetal units aangeboden. De units zijn afzonderlijk te koop.
Nummer 21-01 (A13): euro 27.995
Nummer 21-24 (A24): euro 31.995

Nummer 21-24 is verhuurd en valt onder 7:230a-ruimte (er zijn dus opzeggingsmogelijkheden, indien gewenst).

Let op: beide units worden geleverd met 6% overdrachtsbelasting. Daarnaast is er een voordeel te behalen als u BTW-ondernemer bent! De door de eigenaar betaalde BTW ad 21% is namelijk terug te vragen! Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

Gezamenlijk terrein
De ingang van het terrein ligt op het parkeerterrein van de Puccinistraat-Puccininhof, achter het grote flatgebouw, aan de rechterzijde.

Aan de linkervoorzijde zijn de brievenbussen. Het is dus mogelijk om de unit als post/vestigingsadres van uw bedrijf te gebruiken! Het terrein wordt omsloten door een op afstand, via inbelcode, te bedienen elektrische schuifpoort met loopdeur.

Op het terrein zijn 28 units. Er is aan de linker voorzijde een gezamenlijke toiletgroep en aan achter- zowel als rechterzijde van het terrein is een professioneel cameraysteem aanwezig. Het terrein is volledig bestraat.

De servicekosten van de VvE van 24 units zijn euro 34,16 en 37,14 per maand (2020)

Nummer 21-01 (Unit A13)

De unit is de eerste direct naast de gezamenlijke toiletgroep aan de linkerzijde van het terrein.
De unit heeft een binnenmaatse grootte van 2,7*5,6=15 m2, met een hoogte van 2,6 m (tot aan het plafond).
De unit wordt door een sectionaaldeur ontsloten, en er is elektra en een professionele GSM alarm installatie aangebracht.

De ruimte is verhuurd.

Nummer 21-24 (Unit A24) (zie voorfoto)

Deze unit ligt aan de rechterzijde en is de eerste van de units. Net zoals de andere ruimte is ook deze makkelijk toegankelijk.
De binnenmaatse grootte is 3,2*5,6=18 m2, met een hoogte van 2,6 m (tot aan het plafond).
De unit wordt ontsloten door een met handzender bediende sectionaaldeur, en er is elektra en een professionele GSM alarm installatie aangebracht.

De unit is verhuurd.

Verhuurd
Beide units zijn op dit moment verhuurd.
De huur bedraagt:
nr. 21-01: Euro 148,76 per maand (+ euro 14,88 aan servicekosten)
nr. 21-24: Euro 168,74 per maand (+ euro 14,88 aan servicekosten)
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Peildatum mei 2020.
Er is een beheerder op het terrein, die, op vrijwel dagelijkse basis, onderhoud verzorgd, de toiletgroep schoonmaakt en het terrein verder verzorgt.

Er zijn huurovereenkomsten beschikbaar.

De overeenkomsten vallen onder artikel 7:230a BW. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn de huur rechtens te beeindigen, indien dit gewenst is.

Bestemmingsplan
Hetgeen deze units uniek maakt is dat de bestemming bedrijven is, zie de tekst hieronder.

13.2 Bestemmingsomschrijving Binnenwijkse Bedrijventerreinen "BB"Voor de gebieden die op de plankaart zijn aangegeven als 'BB' is het bepaalde in 13.1 van dienovereenkomstige toepassing, met dien verstande dat de maximaal toelaatbare hindercategorie voor functies of activiteiten uit de bijgevoegde Bedrijvenlijst binnen deze bestemming 2 c.q. 3 a bedraagt zoals op de plankaart is aangegeven, waarbij de vestiging van inrichtingen als bedoeld in art. 41 Wet Geluidhinder jo. art. 2.4. van het Inrichtingen- en vergunningenbesluit milieubeheer van de Wet Milieubeheer in ieder geval is uitgesloten.Bestaande bedrijven die vallen in een hogere dan de wenselijk geachte categorie en die op het tijdstip van tervisielegging van het ontwerp van dit bestemmingsplan in werking zijn met de vereiste vergunning(en), mogen worden voortgezet. Om de bedrijfsvoering niet te bevriezen is tevens uitbreiding van de desbetreffende bedrijven mogelijk, zij het met inachtneming van de in dit plan opgenomen bebouwingsvoorschriften en mits het leefmilieu niet zwaarder wordt belast.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bezichtigingen in de tijd van het Coronavirus COVID-19
In deze bijzondere tijd willen wij ter bescherming van u, de verkoper en ons de volgende regels in acht nemen:
- Bij een bezichtiging is slechts een persoon van ons makelaarskantoor aanwezig. Wij verzoeken u met een beperkte afvaardiging te komen. De makelaar zal zo beperkt mogelijk met u rondlopen. U kunt tijdens de bezichtiging of na afloop alle vragen stellen.
- Indien er meerdere bezichtigingen zijn op dezelfde dag worden deze met ruime tussenpozen gedaan, zodat er zo min mogelijk kans is dat u in contact komt met anderen.
- Wij overhandigen bij voorkeur geen brochure aan u. Wij hebben een digitaal dossier ter beschikking staan met daarin alle relevante informatie over het object. U krijgt van ons een zogenaamde digitale sleutel hiervoor.
- Verder nemen wij de algemeen geldende voorschriften in acht, zoals 1,5 meter afstand houden, u kunt beschermende kleding dragen, na een bezichtiging handen wassen, geen bezichtiging bij ziekte, etc.
- Wij danken u voor uw begrip en wensen u het beste in deze bijzondere tijden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 27.995 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 25.995 kosten koper
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Belegging en garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
15 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 420 per jaar
Huurders
2 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Puccinistraat 21 01

€ 27.995 k.k.