• Verkocht

Meerheide 215 K 5521 DX Eersel

€ 89.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 december 2022
Verkoopdatum
13 januari 2023
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Een kwalitatief hoogwaardige garagebox / opslagruimte (circa 52 m²) deel uitmakend van het Spatium Park Eersel. Gunstig gelegen op hoogwaardig industrieterrein “Meerheide” vlakbij de A67 van Antwerpen naar Venlo.

Op bedrijventerrein "Meerheide" in Eersel is in 2018 het park van Spatium Park met 37 kwalitatief hoogwaardige garageboxen gerealiseerd. De units zijn uitermate geschikt voor klussers, ondernemers, verzamelaars en iedereen die extra ruimte kan gebruiken met alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien in de Kempen. Door de goede bereikbaarheid is er een snelle toegang tot de goed beveiligde garagebox.
Ook bestaat de mogelijkheid om te verhuren.

De garagebox heeft een totale vloeroppervlakte van circa 52 m² en een geïsoleerde overhead sectionaal deur (Hörmann) met afstandsbediening en elektrisch bedienbaar met een doorrijhoogte van 2,25 meter en een breedte van 5,00 meter. Tevens een aparte geïsoleerde loopdeur aan de zijkant.

Het afgesloten en beveiligde terrein is bereikbaar middels twee elektrische poorten.

De unit is uitermate geschikt voor de startende ondernemer, webwinkel, atelierruimte, extra opslagruimte, stalling voertuig, werkplaats, archiefruimte etc. of als belegging.

Het terrein en het gebouw van Spatium Park Eersel behoren tot een vereniging van eigenaars Spatium Park Eersel. De omheining, toegangspoorten, het buitenterrein en de overige voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Het voornaamste doel van de vereniging van eigenaars is de zorg voor het onderhoud van de gebouwen en de gemeenschappelijke voorzieningen en het vaststellen en toezicht houden op de regels voor gebruik.

In de centrale ruimte zijn toilet- en watervoorzieningen aanwezig, een keukenblok en een gezamenlijke spreekkamer / kantine / vergaderruimte.

Gunstig gelegen op industrieterrein “Meerheide” met grote bedrijven, zoals o.a. Vencomatic en KLG logistics. Zeer goede ontsluiting door de ligging direct aan de op- en afrit van de E3 / A67 van Antwerpen naar Venlo. Binnen enkele minuten zijn de A2 en Eindhoven bereikbaar.

Opmerkingen:
• De unit heeft een eigen adres.
• Het terrein is voor eigenaren en huurders 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk.
• TL-verlichting en meerdere stopcontacten aanwezig.
• Servicekosten bedragen € 162,06 per 3 maanden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 89.000 kosten koper
Aangeboden sinds
13 december 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
52 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

NVM makelaar

Box Makelaardij

Bel 0497-369193

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.