• Verkocht

De Ren Bedrijfsboxen 6562 JK Groesbeek

€ 29.970 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2023
Verkoopdatum
4 juli 2023
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Bedrijfsboxen De Mies te Groesbeek

Kleinschalige bedrijfsboxen aan de Hulsbroek in Groesbeek op een uitstekend bereikbare locatie, dat is wat u kunt verwachten op bedrijventerrein De Mies in Groesbeek. Vastadis ontwikkelt 11 bedrijfsboxen, ideaal voor ondernemers en ZZP'ers die op zoek zijn naar een kleinschalige en moderne werkruimte.

Met de start van de bouw gepland voor eind 2023, is dit uw kans om te investeren in een aantrekkelijke bedrijfsbox op een toplocatie. Bedrijventerrein De Mies ligt gunstig ten opzichte van de Nijmeegse regio en biedt goede bereikbaarheid met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Vanaf het terrein rijdt u in slechts 15 minuten naar de A73 en in 15 minuten staat u in het bruisende centrum van Nijmegen.

Het park biedt bovendien een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid voor uw werknemers, bezoekers en toeleveranciers. 4 hiervan zijn voorzien van een elektrisch laadpunt.

Wacht niet langer en profiteer van deze buitenkans. Neem contact op met Luc Beumer Vastgoed voor meer informatie en reserveer uw plek op dit aantrekkelijke bedrijventerrein!

Locatie
Bedrijventerrein De Mies is een modern en goed bereikbaar gebied met voornamelijk lokaal georiënteerde bedrijven. Het terrein is gelegen in Groesbeek, gemeente Berg en Dal, op de grens van Gelderland en Limburg en nabij de Duitse grens. Het terrein wordt ontsloten via De Ren, waardoor het terrein gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.

Bestemming
Het terrein is bestemd door de gemeente voor verschillende bedrijfsactiviteiten, zoals praktijkruimtes en werkplaatsen, met eventueel ondergeschikte verkoop-/opslag- of kantoorruimte. De gemeente Berg en Dal heeft het terrein bestemd voor bedrijven in milieucategorie 1 tot en met 3 (100 m). Een lijst waarop toegestane bestemmingen te vinden zijn kunt u vinden via

BOX/UNIT – m2 BVO totaal – Prijs v.o.n.
BOX 1/UNIT 14 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 2/UNIT 15 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 3/UNIT 16 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 4/UNIT 17 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 5/UNIT 18 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 6/UNIT 19 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 7/UNIT 20 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 8/UNIT 21 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 9/UNIT 22 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 10/UNIT 23 – 17,7 m2 – VERKOCHT
BOX 11/UNIT 24 – 17,7 m2 – VERKOCHT

(Prijzen excl. 21 % BTW)

Totdat alle boxen gepasseerd zijn bij de notaris houden we deze aanmelding nog zichtbaar.

Technische informatie
De boxen zijn 2,95 meter breed en 6,00 meter diep met een hoogte van 2,50 meter.

De bedrijfsboxen worden opgeleverd met een uitgebreid basispakket aan voorzieningen. Het basispakket bestaat onder andere uit:
- Geïsoleerde sectionaal deuren
- Afgewerkte betonvloer
- Groepenkast
- Verlichting
- Twee dubbele WCD’s
- Afstandsbediening (2x) voor de sectionaal deur
- Gedeelde toiletruimte en wateraansluiting

De bedrijfsboxen worden voorzien van 100% groene stroom vanuit onder andere zonnepanelen op het dak aangelegd en geëxploiteerd door Oppio-Energie. Zij biedt kopers van dit project maar liefst een half jaar gratis stroom in de eerste 6 maanden na oplevering.

Natuur Inclusief Bouwen
Tijdens de ontwikkeling is er veel aandacht voor een aantrekkelijke leefomgeving voor mens en dier. Zo zorgen bijvoorbeeld de groene parkeervakken voor verkoeling in de zomerhitte maar ook voor extra wateropvang. Om het gebouw heen wordt ruimschoots groen aangelegd. Dat trekt bijen en vlinders aan, wat weer goed is voor vogels en vleermuizen. Slimme oplossingen als inbouwkasten bieden ruimte voor broedende vogels en vleermuizen.

Voorzieningen terrein
Rondom het gebouw zijn 38 parkeerplekken aanwezig. Door een deel van de parkeervakken uit te voeren in ecorasters zullen deze parkeervakken na verloop van tijd veranderen in verstevigde grasoppervlaktes en oogt het parkeerveld mooi groen. Aan de zijde van Hulsbroek wordt een groenvoorziening met 2 wadi’s aangelegd. 4 parkeervakken zijn direct voorzien van elektrische Oppio-Laadpalen. Naar behoefte plaatst Oppio-Energie extra laadpalen bij.

De voordelen van kopen
Een bedrijfsbox: huren of kopen? Als u op zoek bent naar een bedrijfsunit, staat u voor dit dilemma. Het kan het heel aantrekkelijk zijn om een bedrijfsunit te kopen.

De voordelen van kopen op een rij:
• De investering is een stabiele belegging met weinig risico
• Uw vaste lasten zijn constant
• Als het nodig is, kunt u een eigen pand weer verkopen of verhuren

Vereniging van Eigenaren
Als eigenaar van een bedrijfsbox neemt u automatisch deel in de Vereniging van Eigenaren (VvE) van bedrijfsgebouw De Mies. Naar rato betaalt u contributie aan de VvE en heeft u stemrecht. De vereniging behartigt de belangen van de eigenaren en verzorgt:
• Opstalverzekeringen en andere financiële administratieve zaken
• Groot en klein onderhoud
• Bewegwijzering en andere voorzieningen
• Onderhoud van water, groen en het gehele terrein
• Vertegenwoordiging naar parkmanagement bedrijventerrein Mies

De VvE waarborgt de uitstraling van bedrijfsgebouw De Mies. Uw bedrijfsunit behoudt op die manier haar waarde.

Start bouw
De bouw van bedrijfsgebouw De Mies start in eind 2023. Verwachtte oplevering is medio 2024. Dit project is een initiatief van Vastadis Projectontwikkeling en wordt uitgevoerd met gerenommeerde partners als architectenbureau Driessen Architectuur.

Heeft u nog een vraag?
Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Luc Beumer Vastgoed uit Nijmegen of Vastadis Projectontwikkeling uit Cuijk maken. Wij vertellen u graag meer.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De illustraties, impressies, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie is onderhevig aan verandering. Publicatie of verspreiding van deze tekst en flyer zonder schriftelijke toestemming van Vastadis is niet toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 29.970 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
195 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.