• Verkocht

Bedrijfsverzamelgebouw H2O Hattem 8051 SL Hattem

€ 51.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 oktober 2020
Verkoopdatum
18 mei 2021
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

NIEUW TE REALISEREN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW!
20 nieuw te bouwen bedrijfspanden, bedrijfsverzamelgebouw H20 te Hattem

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Algemeen:
Nieuw te bouwen bedrijfsunits in een verzamelgebouw gelegen op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein H20 in Hattem nabij onder andere de nieuw te realiseren Van der Valk in de oksel van de Rijksweg A28 en A50. Deze units worden gerealiseerd op het terrein in Hattem en dicht bij Zwolle. De totale Kavel heeft een oppervlakte van circa 2.850 m² groot waarbij slechts 40% bebouwd zal worden. Hierdoor blijft er meer dan voldoende ruimte over op de kavel voor parkeren en manoeuvreren.

Oppervlakte:
Planvisie ontwikkelt 20 bedrijfsunits die worden uitgevoerd in drie verschillende varianten van ca. 81 m², 54 m² en 40 m² met stramienmaten van 4,5 en 6 bij 9,0 meter. De hoogte van units betreft ca. 6 meter.

Hoekunits bestaande uit ca. 81 m² begane grond voorzien van overheaddeur en op de entresolvloer van ca. 40 m² is er mooie mogelijkheid voor kantoorruimte.

Tussenunits van 54 m² zijn 6 meter breed en 9 meter diep en zijn voorzien van een overheaddeur met daarnaast een separate loopdeur. Units van ca. 40 m² groot zijn 4,5 meter breed voorzien van een overheaddeur inclusief loopdeur.

Verkoopprijzen:

Oppervlakte:
ca. 40 m² € 51.000,-- (unit 9, 12)
ca. 40 m² € 52.250,-- (unit 10,11)
ca. 54 m² € 67.500,-- (unit 4-8, 13-18)
ca. 81 m² € 98.500,-- (unit 2,19)
ca. 81 m² en ca. 40 m² op de verdieping € 122.500,-- (unit 1 en 20)

Technische informatie:
Fundering:
Het pand is rondom voorzien van een ringbalk. De vloer is een gewapende betonvloer waarvan de maximale vloerbelasting 1250 KG/m² bedraagt. De vloer wordt monoliet afgewerkt (gevlinderd). Indien gewenst kan vloerverwarming als optie worden aangebracht.

Scheidingswanden:
Alle unit scheidende binnenwanden worden uitgevoerd in gasbeton. De wanden worden casco, oftewel zonder nadere afwerking, opgeleverd.

Buitenwanden:
Als basis voor de buitengevels wordt gebruik gemaakt van licht grijze sandwichpanelen met een Rc van 4,5 W/m2K welke verticaal gemonteerd worden. Gezien vanaf de staatzijdes krijgen de gevels architectonische accenten, eea conform de tekeningen.

Kozijnen, ramen en deuren:
De kozijnen en loopdeuren worden in de basis uitgevoerd in kunststof. De loopdeuren worden voorzien van een cilinderslot. De industriedeuren zijn handbediende standaard overheaddeuren met een maat als aangegeven in de plattegrond tekening, deze worden voorzien van een lichtsectie paneel. Indien gewenst kan de overheaddeur optioneel worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Alle kozijnen, ramen deuren krijgen de kleur Ral 7016.

Dakconstructie:
Het dak is een zogenaamde warmdakconstructie, dit doormiddel van staaldak welke vanaf de bovenzijde wordt voorzien van isolatie met een isolerend vermogen van 6,0 W/m2K met daarover een bitumineuze dakbedekking. Het regenwater wordt afgevoerd door middel van hemelwater afvoeren. In de langsgevels van het pand bevinden zich noodoverstorten.

Installaties:
De meterkast wordt voorzien van de invoeren voor de nutsvoorzieningen water en elektra, oftewel een gasloze aansluiting conform voorschrift. Voor de elektrische installatie wordt in de meterkast zowel een 220V als een 380V stopcontact geplaatst. Voor een toekomstig toilet worden de rioolaansluiting afgedopt meegenomen. Elke unit wordt op de gevel voorzien van een buitenlamp met schemerschakelaar.

Terrein en verharding:
Het onbebouwde deel van terrein zal worden verhard door middel van standaard grijze betonklinkers met markering van de parkeerplaatsen. De afwatering zal deels geschieden door straatkolken in het straatwerk. De buitenruimte wordt onder regime van een nader op te richten vereniging van eigenaren belast met erfdienstbaarheden. Dit betekend dat er in de praktijk voorwaarden worden verbonden aan het gebruik van de buitenruimte om optimaal gebruik en uitstraling ook voor de toekomst te garanderen.

Afwerking:
Alle units worden casco opgeleverd. U kunt hierdoor uw eigen invulling geven aan indeling en afwerking van de unit.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 51.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 50.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
29 oktober 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.