• Verkocht

Baileystraat 18 8013 RV Zwolle

€ 125.900 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 november 2020
Verkoopdatum
18 mei 2021
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

NIEUW TE REALISEREN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW!
Door de herontwikkeling van de kavel aan de Baileystraat 18 op het bedrijventerrein ‘Marslanden G’ aan de zuidzijde van Zwolle, ontstaan ervoor ondernemer(s) nieuwe kansen voor hun huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Op het bedrijventerrein ‘Marslanden G’ realiseert De Marne Vastgoed bedrijfsverzamelgebouw 'De Wetering’, in totaal 23 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 50 m² tot circa 100 m². Deze units worden te koop aangeboden.

De omgevingsgunning wordt voor de units aangevraagd op basis van een industriegebouw met de volgende kenmerken:
- lichte industriefunctie (hier vinden activiteiten plaats, waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt).

Het bedrijfsverzamelgebouw zal gerealiseerd worden in een gesloten vorm waarbij de units ruggelings aan elkaar worden gebouwd. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid de units te schakelen. De units hebben een stramienmaat van 5,00 meter en zijn ca. 6,00 meter hoog, voorzien van een eigen entree, met een ketting bedienbare roldeur, meterkast en een
betonvloer.

Het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Wetering’ wordt gebouwd op minder dan 49% van de kavelgrootte. Hierdoor beschikt u over genoeg rangeerruimte. Het perceel is goed bereikbaar.

OPPERVLAKTEN:
Unit 1: 100 m²
Unit 2 t/m 5: 50 m²
Unit 6 en 7: 75 m²
Unit 8 t/m 16: 50 m²
Unit 17 en 18: 75 m²
Unit 19 t/m 22: 50 m²
Unit 23: 100 m²

Variatie in unitoppervlakten is bespreekbaar.

VERKOOPPRIJZEN:
ca. 50 m² vanaf € 61.375,00
ca. 75 m² € 92.075,00
ca. 100 m² vanaf € 125.900,00

Genoemde prijzen zijn vrij op naam en exclusief BTW - prijzen geldig tot 31-12-2021

TECHNISCHE INFORMATIE
Grondwerk/ fundering
Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur. Elke bedrijfsunit word kolomvrij overspannen. De staalconstructie is gezandstraald en vervolgens voorzien van een dekkende laag.

Bedrijfsvloer
De begane grondvloer is geschikt voor een maximaal toelaatbare vloer- belasting van 1250 kg/m². De eventuele houten verdiepingsvloeren, die tegen betaling leverbaar zijn, van de units, welke zijn afgewerkt met underlaymentbeplating, hebben een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 250 kg/m².

Vloerafwerking
De eerder omschreven begane grondvloer zal monolithisch worden afgewerkt.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer. De voorgevel wordt uitgevoerd in metselwerk.

Binnenwanden
De binnenwanden tussen de bedrijfsunits worden uitgevoerd in geïsoleerd stalen sandwichpanelen of gelijkwaardig.

Buitenkozijnen en deuren
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in kunststof en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren van de afzonderlijke bedrijfsunits worden vervaardigd van geïsoleerd verzinkt stalen sandwichpanelen in kleur. Deze deuren zijn handbediend.
De overheaddeuren hebben een breedte van ca. 3,60 meter en zijn ca. 4,80 meter hoog. Alle bedrijfsunits zijn standaard voorzien van een loopdeur naast de overheaddeur.

Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit verzinkt stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een PVC dakbedekking of gelijkwaardig en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking, mits periodiek onderhoud wordt uitgevoerd een en ander als beschreven in het certificaat van het dakdekkersbedrijf. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate plaatstalen afdekkappen.

Lichtstraten
De bedrijfsunits kunnen optioneel tegen betaling worden voorzien van een lichtstraat.

Reclame uitingen
Reclame uitingen kunnen, na oplevering, door de koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen.

Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt met multiplex, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit, water, data-aansluiting; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.

Riolering
De riolering word uitgevoerd in slagvast PVC. De afvoer van het vuilwater zal worden aangesloten op het gemeenteriool een en ander conform de geldende voorschriften van de gemeente. De hemelwaterafvoeren ten behoeve van het platte dak gaan binnendoor in het bedrijfsverzamelgebouw. De positie zal nader worden bepaald.

Sanitair / vuilwaterafvoer
De bedrijfsunits worden standaard voorzien van een toiletafvoer met een aansluiting op het gemeentelijk riool.

Wateraansluiting
De bedrijfsunits kunnen optioneel, tegen meerkosten, worden voorzien van een wateraansluiting.

Electra
De bedrijfsunits kunnen optioneel, tegen meerkosten, worden voorzien van een elektra-aansluiting. De aardpen wordt niet meegenomen in meterkast, is door en voor rekening van gebruiker.

Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/ uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers in de kleur grijs (aangebracht op een laag puingranulaat).

Brandveiligheid
De unit wordt standaard voorzien van een poederblusser. Deze wordt los geleverd.

Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden. De op tekening aangegeven maten zijn “circa” maten. Tenzij anders aangegeven zijn de afmetingen in millimeters.

Wilt u een bedrijfsunit bekijken? Dat kan! Wij hebben op meerdere locaties vergelijkbare bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd.

Wij willen u deze met plezier laten zien.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 125.900 vrij op naam
Aangeboden sinds
10 november 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.