Mercuriusstraat 22 3133 EN Vlaardingen

€ 775.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen komt binnen afzienbare tijd een representatief bedrijfspand met bovengelegen bedrijfswoning beschikbaar voor de verkoop. Het object is gelegen op een locatie aan de Mercuriusstraat en is zeer geschikt als garage met showroom.

Het object is ca. 1.019 m² garagebedrijf met showroom op de begane grond en bedrijfswoning op de eerste verdieping, van het pand aan de Mercuriusstraat 22-24 te Vlaardingen, als volgt verdeeld:
• 665 m2 garage/showroom;
• 139 m2 bedrijfswoning;
• 354 m2 buitenterrein/vervoersruimte.

GARAGE/SHOWROOM
De garage met showroom aan de voorzijde is ca. 665 m2 groot en beschikt over een frontbreedte van ca. 15 meter. De garage met showroom is onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airco unit;
• Gasgestookte heater;
• Alarminstallatie;
• Vloerverwarming (deels);
• Keuken met apparatuur;
• Toilet;
• Een vrije hoogte van ca. 4,0 meter.

Via de showroom is de achtergelegen garage bereikbaar. De bedrijfsruimte is ingericht als autogarage met onder meer autobruggen, compressoren, afzuiginstallaties en voorbereidingen voor een remmenbank.

De bedrijfsruimte is verder voorzien van 3 elektrische overheaddeuren (3,5m breed), 2 gasgestookte heaters, een betonnen begane grondvloer, een vrije hoogte van 4,34 meter, tl-verlichting en een entresolvloer.

KANTOORRUIMTE
Tussen de garage en showroom zijn 2 kantoorruimtes en receptie gerealiseerd.. De kantoren zijn voorzien van een plavuizen vloer, data- en elektra aansluitingen, lichtkoepel en pantry.

BUITENTERREIN
Aan de linkerzijde van het perceel is een doorgang met name bestemd als aanrijroute naar de garage en de achtergelegen bedrijfsruimten en loods.

BEDRIJFSWONING
De bedrijfswoning is bereikbaar via een eigen ingang. In de ruimte bevinden zich de meterkast en aansluiting voor wasmachine/wasdroger.
Via de ruime hal is de woning middels een trap te bereiken. De woning is onder meer ingedeeld in 2 slaapkamers, inloop badkamer, woonkamer, keuken.
De totale oppervlakte van de bedrijfswoning is ca. 139 m2 groot.
Aan de achterzijde van de woning is een groot dakterras gelegen. De totale oppervlakte hiervan bedraagt ca. 100 m2.

De gehele bedrijfswoning is voorzien van een plavuizen vloer en geschilderde wanden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, gasfornuis, koelkast, afzuiger, vriezer, combimagnetron en sauzenwarmer/toaster.

De inloop badkamer is voorzien van een douchecabine met ligbad en massagejets, en wasmeubel.
De woonkamer is tevens voorzien van electrische zonwering, een open haard met afvoerkanaal. De woning is voozien van airconditioning en LED verlichting.

De bedrijfswoning is uitsluitend bestemd voor bedrijfsgebonden doeleinden en kan derhalve niet bewoond worden door particulieren.

BOUWJAAR
Het pand is in 1965 gebouwd.

PARKEREN
Aan de overzijde van het object zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Volgt.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen, alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 3960
Oppervlakte: 1 are en 90 centiare
Eigendom: Volledig eigendom belast met zakelijk rechten.

BESTEMMING
• bedrijven met bedrijfsactiviteiten in de categorie 1, 2, 3.1 en/of 3.2, die zijn genoemd in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (bijlage 1), alsmede daarmee naar aard en omvang vergelijkbare bedrijven of inrichtingen;
• ter plaatse van de aanduiding 'bedrijven tot en met categorie 4': bedrijven met bedrijfsactiviteiten in de categorie 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en/of 4.2, die zijn genoemd in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (bijlage 1), alsmede daarmee naar aard en omvang vergelijkbare bedrijven of inrichtingen;
• bedrijfskantoren, met dien verstande dat het maximum vloeroppervlak niet meer mag bedragen dan:
o voorzover het bedrijfsvloeroppervlak van het bedrijf kleiner of gelijk is aan 4.000 m2 bvo: 50% van het totale bedrijfsvloeroppervlak van het bedrijf;
o voorzover het bedrijfsvloeroppervlak van het bedrijf groter is dan 4.000 m2 bvo: 2.000 m2;
• detailhandel in auto's en motoren alsmede daaraan ondergeschikt auto- en motoren-accessoires dan wel -onderdelen;
• tevens één bedrijfswoning met een maximum inhoud van 500 m3, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning';
• sportschool met een maximum bedrijfsvloeroppervlak van 1.900 m2 bvo per bedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf -
sportschool';
• bouwmarkt met een maximum bedrijfsvloeroppervlak van 1.750 m2 bvo per bedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bouwmarkt';
• autobedrijven uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf – auto';
• detailhandel in auto-accessoires en auto-materialen met een bedrijfsvloeroppervlak van 650 m2 bvo per bedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - auto-accessoires en -materialen';
• detailhandel in plafonds en wanden met een maximaal bedrijfsvloeroppervlak van 850 m2 bvo per bedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - plafonds en wanden';
• detailhandel ten behoeve van grootschalige woninginrichting, waaronder meubels, met een maximum bedrijfsvloeroppervlakte van 2.950 m2 bvo per bedrijf, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - woninginrichting';
• cateringbedrijf met zalen accommodatie, niet zijnde een restaurant, met een maximum bedrijfsvloeroppervlak van 240 m2 bvo, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - catering';
• kantine;
• bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, verkeer, water, nutsvoorzieningen ten behoeve van de bedrijven, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 775.000,- k.k. vrij van BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Makelaars bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
1.019 m²
Perceel
1.019 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Vettenoordse Polder West, Vlaardingen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mercuriusstraat 22

€ 775.000 k.k.