Zuidelijke Rondweg 2741 RA Waddinxveen

€ 23.000 v.o.n.

Omschrijving

De verkoop is gestart van het project Business Parkrand. Het project bestaat uit 184 garageboxen, 24 business units, 3 bedrijfsruimtes en 2 kantoren in verschillende oppervlaktes. Schrijf u nu in via de projectwebsite. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite of contact opnemen met ons kantoor.

Omschrijving
Of u nu een startende ondernemer bent die behoefte heeft aan een garagebox*, een groeiend bedrijf dat op zoek is naar een business unit, of een gevestigd bedrijf dat extra bedrijfs en/ of kantoorruimte nodig heeft. Op Business ParkRand is er voor iedere onderneming een geschikte ruimte. Op het terrein komen in totaal acht moderne bedrijfsgebouwen. De eerste fase bestaat uit de realisatie van vijf gebouwen. Met een gevarieerd aanbod van diverse formaten garageboxen, business units, bedrijfsruimtes en kantoren. Grote kans dat de ideale werkruimte voor uw bedrijf hierbij zit! Business ParkRand ligt direct aan de nieuwbouwwijk Park Triangel. En dat is terug te zien in de architectuur. In het ontwerp is rekening gehouden met de toekomstige en bestaande bebouwing. De industriële stijl, het metselwerk en de groene structuur uit de wijk zijn bijvoorbeeld doorgetrokken in Business ParkRand.
Business ParkRand wordt direct aan Park Triangel gerealiseerd aan de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen. En is daarmee de enige 'werkomgeving' in deze nieuwbouwwijk met straks zo'n 2900 huishoudens.

Een veilige ruimte. Ideaal als opslag, werkruimte, hobbyruimte en/of stalling.

Midden op het terrein van de eerste fase van het nieuwbouwproject Business ParkRand wordt een gebouw gerealiseerd met garageboxen. Over vier bouwlagen worden totaal 184 garageboxen ontwikkeld, variërend in grootte. Van compacte garageboxen van ca. 12 m² tot de ruimste variant van ca. 51 m². Daarbij zijn de garageboxen onbeperkt koppelbaar waardoor er nog veel meer mogelijkheden qua oppervlakte zijn.
De garageboxen krijgen allemaal een eigen postadres. Hierdoor kunt u een garagebox zowel als particulier als zakelijke aankopen.

KENMERKEN

- ca. 12 tot 51 m²
- 24/7 toegankelijk
- elektrische toegangsdeur vanaf het terrein
- iedere garagebox bereikbaar met de auto
- sanitaire ruimte met toilet, voorportaal en wasbak op iedere etage
- standaard elektrische aansluiting in de garagebox

Alle prijzen zijn v.o.n. exclusief btw.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 23.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Garagebox
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
12 m²
Perceel
12 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuidelijke Rondweg

€ 23.000 v.o.n.