• Verhuurd onder voorbehoud

Meer en Vaart 195 1068 LA Amsterdam

€ 27.500 /jr

Omschrijving

Vrijstaand horecapaviljoen te Sloterplas

Het betreft een vrijstaand horecapaviljoen, gelegen aan de Sloterplasoever in Amsterdam Nieuw-West. Het paviljoen is te huur en de inventaris/ goodwill ter overname. Het paviljoen heeft circa 22 zitplaatsen en beschikt het over een terras rondom het paviljoen met in totaal circa 40 zitplaatsen. Naast het paviljoen is tevens een klimrek met speeltoestellen gesitueerd. De keuken is aan de achterzijde, deze is tevens te sluiten met een rolluik.

Dit paviljoen is gelegen in Osdorp te Amsterdam op loopafstand van het drukbezochte winkelcentrum Osdorpplein. Het vernieuwingsgebied rondom het Osdorpplein is meer dan alleen het winkelcentrum hier komen meer winkels, betere pleinen, meer restaurants, terrassen, (vrijetijds-)voorzieningen en bij elkaar meer dan 3.000 woningen. Het winkelcentrum zelf is het zwaartepunt van de verdichting en heeft een mooie boulevard “Het Terras” aan de Sloterplas waar dit paviljoen aan gelegen is. Centrum Nieuw-West heeft een verzorgingsgebied van 160.000 inwoners en zal in de komende 25 jaar groeien naar 250.000 inwoners.

Tevens krijgt Theater de Meervaart een nieuw gebouw aan de zuidwestoever in de Sloterplas. Dit besloot de gemeenteraad afgelopen zomer. Met de ontwikkeling van de nieuwe Meervaart en een betere verbinding tussen de Sloterplas en het Osdorpplein wordt een aantrekkelijk stadscentrum gemaakt voor alle inwoners van Nieuw-West.

In het voorjaar van 2021 komt er een investeringsnota en het stedenbouwkundig plan ter inzage. De gemeenteraad neemt midden 2021 hierover een besluit.

De overnamesom voor de thans aanwezige inventaris en vaste inrichting, huurrechten en goodwill bedraagt € 95.000,-- eventueel te vermeerderen met BTW. Handelsnaam “Bocador” behoort niet tot het verkochte.

De huurprijs bedraagt € 27.500,-- per jaar exclusief BTW. Er wordt een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van tenminste 5 jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar met een opzegtermijn van minimaal 12 maanden.

Voor meer informatie:
Mark Roos

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 95.000 (inventaris + goodwill 21% BTW van toepassing)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Verkoopvloeroppervlakte
40 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meer en Vaart 195

€ 27.500 /jr