Haparandadam 45 2 1013 AK Amsterdam

€ 160.000 /jr

Omschrijving

We kunnen er uren over vertellen. Die locatie, dat uitzicht, die geschiedenis, de potentie. Het REM Eiland heeft het allemaal. En meer. Je voelt het direct als je het eiland betreedt. Unieke sfeer, vrijheid, ondernemerschap, die zee aan mogelijkheden.

Vandaar deze tip: niet verder lezen, maar direct contact opnemen met Jorran Erftemeijer op 0612771353 of – een bezichtiging hier zegt zoveel meer dan 1000 woorden.

Alleen de foto’s spreken al boekdelen. Internet staat verder vol boeiende informatie over de voormalige Reclame Exploitatie Maatschappij (REM). En neem de Houthavens Amsterdam als bonusdoelgroep, met 1700 woningen & 52.000m2 bedrijfsruimte…

… wat is daar nog aan toe te voegen?

REM in een notendop? Drie verdiepingen: 1e verhuurd als bedrijfsruimte aan Newpeople*, 2e voor bar met terras (30 zitplaatsen) en keuken, 3e verdieping biedt plaats aan riant restaurant (110 gasten) en zaalruimte. En dan is er nog dat dakterras met rooftopbar!

Aan het IJ, prachtig uitzicht over Amsterdam, volop parkeergelegenheid. Als gezegd, we kunnen er uren over vertellen, maar dat is zonde van de tijd. We heten je er liever direct welkom aan boord.

* Betere buren kun je niet hebben. Newpeople is een executive search en interim bureau in de digitale industrie en helpt haar opdrachtgevers van ‘oud naar nieuw’ te transformeren en digitaal te groeien. Binnen het digitale domein werkt zij zowel aan commerciële als aan technische eindverantwoordelijke, senior en executive posities. Zij inspireert haar opdrachtgevers om anders te kijken en samen aan een duurzame toekomst te bouwen. Dit doen ze door de verschillende fases van digitale volwassenheid van de organisatie te definiëren en deze te koppelen aan het juiste type leiderschap en het bijbehorende team. Zo zijn zij trotse oprichter van vele events, o.a. de Digital Transformers Awards, Online Tuesday en de Newpeople Executive Study Tour naar o.a. Silicon Valley, China en Israël. Op deze manier brengt zij kennis samen om zo altijd op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen in de markt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 70.000 (inventaris + goodwill 21% BTW van toepassing)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant, luxe restaurant en bistro
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
471 m²
Verkoopvloeroppervlakte
210 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied, in woonwijk, bedrijventerrein, havengebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haparandadam 45 2

€ 160.000 /jr