Meer en Vaart 157 1068 LA Amsterdam

€ 105.000 /jr

Omschrijving

Casco horecapaviljoen Sloterplasoever te Amsterdam.

Het betreft een vrijstaand horecapaviljoen, gelegen aan de Sloterplasoever in Amsterdam. Het paviljoen ligt op steenworp afstand van Theater Meervaart en Winkelcentrum Osdorpplein. Dit is een winkelcentrum met meer dan 150 winkels en het Foodcourt Westmarket.

Het vernieuwingsgebied rondom het Osdorpplein is meer dan alleen het winkelcentrum en ligt tussen Sloterplas, Osdorpplein, L. van Sonsbeeckstraat, Hoekenes en Hoekenespad. Hier komen meer winkels, betere pleinen, meer restaurants, terrassen, (vrijetijds-)voorzieningen en bij elkaar meer dan 3.000 woningen. Centrum Nieuw-West heeft een verzorgingsgebied van 160.000 inwoners en zal in de komende 25 jaar groeien naar 250.000 inwoners.

Het winkelcentrum zelf is het zwaartepunt van de verdichting en heeft een mooie boulevard “Het Terras” aan de Sloterplas. Op de kop hiervan ligt de groene landtong in het water waar het paviljoen staat. Men heeft hier een uniek uitzicht over de Sloterplas. De locatie is goed zichtbaar en uitstekend bereikbaar met de tram of met de auto.

De beschikbare ruimte in het paviljoen heeft een oppervlakte van circa 276 m² b.v.o. deze oppervlakte is inclusief de kelder van circa 51 m². Tevens is er aan de voorgevel een ruimte van circa 45 m² b.v.o. beschikbaar voor een terras. De ruimte heeft een casco plus oplever- en verhuurniveau.

De huurprijs bedraagt € 105.000,-- per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie: Mark Roos
Referentie: 20030

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 105.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
276 m²
Verkoopvloeroppervlakte
276 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
-1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meer en Vaart 157

€ 105.000 /jr