Gustav Mahlerlaan 149 Blok 4 1082 MK Amsterdam

€ 2.585 /mnd

Omschrijving

Op een hoeklocatie, midden op de Zuidas, het zakendistrict van Amsterdam, bieden wij deze goed onderhouden ijssalon en winkel van circa 53 m² met terras ter overname aan.

De huidige ondernemers hebben het bedrijf enkele jaren geleden vanaf casco opgebouwd, maar hebben besloten zich volledig te gaan focussen op het restaurant dat zij elders exploiteren.

De ligging op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Leo Smitstraat is uitstekend. Het bevindt zich recht tegenover het hoofdkantoor van de ABN AMRO en wordt omringd door andere (grootschalige) kantoren, winkels, horecagelegenheden en woningen. Daarnaast is het gelegen op slechts enkele meters van het Gustav Mahlerplein en het drukbezochte trein- en metrostation Amsterdam-Zuid. Kortom, aan potentiële klanten is geen gebrek.

Naast de verkoop van het eigen ijs-merk 'Flooda' (op basis van Italiaans receptuur) is het een verkooppunt voor de alom bekende Belgische chocolade van Leonidas en koffie van Rombouts.

Het bedrijf is momenteel zeven dagen per week geopend van 09:00 uur tot 20:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort daarentegen tot de mogelijkheden.

De bedrijfsexploitatie wordt going concern aangeboden. Gezien de bestemming is het echter ook mogelijk hier een andersoortig bedrijf te exploiteren. De bestemming staat naast horeca (categorie I, III en IV) en detailhandel namelijk ook bedrijven en verschillende vormen van dienstverlening toe. Dit biedt in combinatie met uitbreiding van de openingstijden tal van alternatieve exploitatiemogelijkheden.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt circa € 2.585,- per maand, exclusief btw.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie is bepaald op € 115.000,-.

Meer informatie?
Forvalue Vastgoedspecialisten
Smallepad 32
3811 MG Amersfoort
033-800225 / 06-42415003

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WIJ WILLEN U VERZOEKEN GEEN RECHTSTREEKS CONTACT OP TE NEMEN MET DE VERKOPENDE PARTIJ EN HET BEDRIJF NIET ZONDER AFSPRAAK MET MAKELAAR TE BEZICHTIGEN.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.585 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Bedrijfsovername
€ 115.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²
Verkoopvloeroppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
B 1,15

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gustav Mahlerlaan 149 Blok 4

€ 2.585 /mnd