Docklandsweg 1031 KN Amsterdam

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

In de stadswijk Aan het IJ kun je wonen, ontspannen en ondernemen. De nieuwe wijk ligt tussen het IJ en de Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord, vlak achter EYE Filmmuseum en het Schegpark. Het Schegpark is een nieuw te ontwikkelen park dat centraal in het gebied Overhoeks komt te liggen. De Docklandsweg wordt de commerciële ader door de wijk en biedt plaats aan kleinschalige horeca, dagelijkse verszaakjes, leuke winkels en creatieve bedrijven. Met de pont vanaf Amsterdam Centraal sta je zo in de nieuwe wijk en wandel je via het Schegpark naar de Docklandsweg. Een ideale plek dus!

De Docklandsweg moet een gezellige en praktische winkelstraat worden met een ontspannen sfeer. Denk hierbij aan kleinschalige horeca zoals bijvoorbeeld een espressobar of croissanterie, een traiteur, bakker of slager en winkels zoals een boekhandel, bloemenzaak, fietswinkel of vintage (concept)stores. Daarnaast is er plek voor zorg, zoals bijvoorbeeld een fysiotherapie- of tandartspraktijk. We zijn op zoek naar een mooie aanvulling op wat er al is, onder andere in de Strip aan het Schegpark, maar ook in de Van der Pekbuurt en andere winkelgebieden in de buurt.

LOCATIE
De commerciële ruimte ligt in de plint van het nieuw ontwikkelde gebouw The Twins aan de Docklandsweg. Alle gebouwen in dit gebied zijn door toonaangevende architecten ontworpen.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pont goed te bereiken.

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd-1: Petit-restaurant / cafe / wine-bar, Horeca (I, III, IV).
Geen to-go, bezorg of afhaal concepten.

METRAGE
In totaal circa 87 m² b.v.o. gelegen op de begane grond.

BESCHIKBAARHEID
- The Twins: oplevering c.a. voorjaar 2022.
De rest van de gebouwen, aan de andere zijde van de Docklandsweg, zijn nog in ontwikkeling. Deze gebouwen zijn naar verwachting tussen 2023 en 2025 gereed.

HUURPRIJS
EUR. 225,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

OPLEVERNIVEAU
Deze unit heeft een terrasmogelijkheid in/aan het te ontwikkelen Schegpark. Dit zal op basis van de eisen van de Gemeente zijn.
Deze ruimte zal casco worden opgeleverd. Je kunt deze ruimten geheel naar eigen wens indelen en afwerken. De plafonds zijn hoog, namelijk circa 4,40 meter. De gevels zijn voorzien van grote glaspuien, waardoor je een optimaal zicht hebt naar binnen én naar buiten. Aan de Docklandsweg hangen haaks op de gevel van alle gebouwen dezelfde strakke borden voor signing, zodat de winkelstraat eenheid uitstraalt.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro en café-restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Docklandsweg

€ 225 /m²/jaar