De Voorwaarts 47 unit F3 7321 MA Apeldoorn

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Een grote stap… in Voorwaarts
Het is, zeg maar gerust, een buitengewoon grote stap die u hier als horeca-ondernemer zet. Op De Voorwaarts, een grootschalig faciliteiten-, winkel- en recreatiecentrum in Apeldoorn, hebben we een horeca-unit van maar liefst 1.128 m2 in de verhuur!

De Voorwaarts in Apeldoorn is een recreatiegebied waar sport, evenementen, winkels, eten & drinken hand in hand gaan. Diverse grote (winkel)ketens als de Intratuin, Decathlon, Media-Markt, Fit For Free en Burger King hebben zich al op de locatie gevestigd.

Zo ook Omnisport Apeldoorn.
Omnisport is, zoals de naam al doet vermoeden, een multifunctionele allround evenementenlocatie met een A-status. Het is bovendien de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek gehouden mogen worden.

En buiten de vele sportactiviteiten is de Omnisport ook populair als evenementenlocatie.
Dagjesmensen, toeristen, sportfanaten en hun supporters, festivalgangers, winkelpubliek, omwonenden; als ze toe zijn aan een hapje en een drankje, dan weten ze uw nieuwe zaak straks te vinden. Op de eerste verdieping van De Voorwaarts.

Zowel met de roltrap als met de lift uitstekend bereikbaar.

De unit is volledig voorzien van verlichtingsinstallaties die centraal te bedienen zijn. Het geheel beschikt over een aparte, eigen, entree wat de mogelijkheid biedt om zowel overdag als in de avond open te zijn. Deze entree voorziet in een garderobe en een balie.

Diverse halfhoge ruimtescheidende wanden maken het mogelijk om de ruimten op eigen wijze in te delen. Waar uw voorkeur wat indeling betreft ook maar naar uitgaat, is het goed om te weten dat de vloeren en muren van de diverse ruimtes alvast goed afgewerkt zijn.

Bovendien is er in de unit een speelhoek aanwezig en in het magazijn staan twee ruime koelingen voor de nieuwe ondernemer klaar! En om het plaatje helemaal af te maken is het object al voorzien van een afzuiginstallatie én een volledige ingerichte toiletgroep.

Praktisch turn-key
Als al kort aangestipt: de grootte van de unit is buitengewoon. En dat geldt ook voor de mogelijkheden die dit object te bieden heeft. Met een eigen entree en laad- en losruimte; de multi-inzetbare ruimtes; het grote gratisparkerenterrein (geschikt voor touringcars).

Rol die loper maar vast uit! Voor bezoekers uit Zwolle, Deventer en Arnhem via de uitvalswegen. Voor treinend NL via treinstation De Maten en treinstation Osseveld. En niet in de laatste plaats de lokale bevolking (uit Apeldoorn e.o. én het nieuwe Kanaalzone-gebied).

Financiële informatie:
Huurprijs: € 125,-- per m2 per jaar excl. BTW

Meer informatie
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant en congres-zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
1.128 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Voorwaarts 47 unit F3

€ 125 /m²/jaar