• Verkocht onder voorbehoud

Brugstraat 2 6191 KC Beek (LI)

€ 339.000 k.k.

Omschrijving

Hartje centrum in Beek, is fraai in het zicht op de kruising van de Brugstraat met de Burgemeester Janssenstraat, dit authentieke grotendeels al gerenoveerde woonhuis gelegen met een centrum-1 bestemming op de begane grond met zelfs een potentiële drietal verdiepingen aan woonruimte erboven.

Ligging | perceel | toegang:

Het geheel is gelegen in het horeca en winkel hart van Beek, op steenworp afstand van de markt en ideaal gelegen ten opzichte van zowel uitvalwegen als ook andere bekende horeca.

Aan de zuidgevel is er een gevestigde erfdienstbaarheid van voetpad over de daar aanwezige oprit, hetgeen de mogelijkheid biedt tevens een toegang tot de woning langs deze zijkant en richting de achterkant te gebruiken.

Aan de voorzijde is de entree in het midden van de ca. 11 meter brede pui gelegen.

Souterrain:

Vanuit de centrale hal zijn de verschillende souterrain ruimten toegankelijk met vooral kelderruimten met o.a. de opstelling van de boiler (huur via Volta) en een ruimte die dienst deed als wijnkelder.

Begane grond:

Entree | tochtsluis uitgevoerd in een glazen constructie en met gelijk opvolgend de bar opstelling.

Aan weerszijden van de bar zijn royale ruimten aanwezig met aan de rechtse zijde de garderobe nis met vervolgens de toiletruimten en aan deze voorzijde de meterkast (met grotendeels smeltzekeringen groepenkast, slimme meter).

Aan de linkerzijde is een vergelijkbare brede ruimte aanwezig met op zijn beurt toegang tot het halportaal voor opgang naar boven en aan de achterzijde de toegangsdeur naar de voormalige keuken. Tevens is de keuken vanuit de hal bereikbaar en de keuken biedt ook directe toegang vanaf buiten. Hier is nog een overkapping aanwezig met in de ondergrond een vetafscheider.

Eerste verdieping:

Via de overloop is er toegang tot de eerste slaapkamer, de badkamer en de multifunctionele ruimte | eet-/woonkamer met in de wand tussen deze ruimte en de slaapkamer verwerkte keukenaansluitingen.

De badkamer op deze verdieping is uitgerust met dubbele wastafel, ligbad, toilet, bidet en inloopdouche.

Tweede verdieping:

Deze verdieping biedt veel meer mogelijkheden en was nog niet afgewerkt zoals de eerste verdieping, maar heeft toch nu al een indeling met een tweetal slaapkamers, een woonkamer en voormalige badkamer met op de overloop een aparte toiletruimte.

Tevens zijn op deze verdieping de twee C.V. installaties aanwezig (Huur via Hesi).

Bijzonderheden:

Het hoofddak van dit object is in 1999/2000 gelijk geheel vernieuwd met nieuwe pannen en isolatie en er zijn Velux ramen toegevoegd. Tevens is destijds de gevel gerenoveerd en geïmpregneerd en zijn de dakgoten vernieuwd. Er is in de hele voorgevel van het woongedeelte dubbel glas aanwezig en enkel glas aan de achterzijde en de begane grond aan de voorzijde bevat eveneens enkel glas.

Het dak is geïsoleerd en er is in de vloeren/plafonds tussen de begane grond en de verdieping eveneens isolatie toegevoegd. Het object straalt ontzettend veel charme en status uit en verdient zeer zeker een nieuwe invulling.

Bestemming:

Om alle informatie over het actuele bestemmingsplan te raadplegen, raden wij u aan om al onze informatie op te vragen, maar voor alle volledigheid ook te kijken op de website van Ruimtelijke Plannen.

Een van de onderdelen die hier vermeld worden:
De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. kantoor met een bedrijfsvloeroppervlakte inclusief bijgebouwen kleiner dan of gelijk aan 150 m²;
c. aan huis gebonden beroepen ter plaatse van de aanduiding "bouwvlak" met inachtneming van het bepaalde in 5.5.2 onder a;
d. aan huis gebonden bedrijven met een bedrijfsvloeroppervlakte inclusief bijgebouwen kleiner dan of gelijk aan 60 m²;
e. bedrijven met een bedrijfsvloeroppervlakte inclusief bijgebouwen kleiner dan of gelijk aan 100 m²;
f. horeca, niet zijnde een discotheek/dancing, seks- en/of pornobedrijf respectievelijk automatenhal/speelhal, met dien verstande
dat uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van horeca - speelhal" een automatenhal/speelhal is toegestaan;
g. maatschappelijk;
h. wonen, met dien verstande dat;
1. wonen op de begane grond niet is toegestaan, tenzij ter plaatse de aanduiding "wonen" staat vermeld;
2. het aantal woningen niet mag worden uitgebreid;
i. verkeer in de vorm van ontsluitingswegen, fiets- en voetpaden ter ontsluiting en ter aansluiting op het (hoofd)wegennet;
j. parkeren;
k. groen;
l. bouwwerken van openbaar nut;
alsmede voor:
m. kantoren met een bedrijfsvloeroppervlakte inclusief bijgebouwen groter dan 150 m² uitsluitend ter plaatse van de aanduiding
"kantoor", met dien verstande dat indien deze afwijkende functie, gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 3 jaren
niet wordt uitgeoefend, zij ter plaatse niet meer mag worden voortgezet.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Luxe restaurant
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
289 m²
Verkoopvloeroppervlakte
77 m²
Perceel
195 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brugstraat 2

€ 339.000 k.k.