Weebosch 68 5571 LZ Bergeijk

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

HORECAOBJECT MET WONING

In de hoofdstraat in Weebosch (gemeente Bergeijk) ligt dit fraaie horecaobject met woning. Het object is hier ideaal gelegen, vanwege de doorgaande weg en een cafetaria als directe buur.

Het horecaobject beschikt over een ruime zaal, welke is voorzien van een podium en een riante dansvloer. Bij de zaal treft u dames- en herentoiletten aan. Tevens beschikt het object over een sfeervol café en een apart cafégedeelte. Ook hier treft u dames- en herentoiletten aan. Daarnaast beschikt het horecaobject over een entree met garderobe, een keukenruimte, een kantoorruimte, een terras en een parkeerplaats met fietsenstalling.

U betreedt het woongedeelte via de parkeerplaats aan de zijkant van het object. Op de begane grond treft u onder andere een woonkamer met keuken, een toiletruimte, een bijkeuken, een serre en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een separate badkamer en een doucheruimte. Het object beschikt over een zolder welke als berging functioneert.

Hebben wij uw interesse gewerkt? Bel dan gerust om een bezichtiging in te plannen, zodat u het horecaobject met woning met eigen ogen gezien heeft.

1. Omschrijving object

Horecaobject met woning
Het object is gebouwd omstreeks 1980 en is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt, voorzien van isolatie dakplaten (spaanderplaten met PUR). De begane grondvloer is uitgevoerd in beton. Het object beschikt in de woonkamer en in het café over vloerverwarming. De verwarming beschikt over drie cv-ketels (omstreeks 2000-2005, merk Nefit). De warmwatervoorziening geschiedt via een warmwaterboiler. Het object is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van enkele beglazing in hard houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

Via het opstapje aan de rechterkant van het object, bereikt u de ingang die u toegang biedt tot het café. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de twee toiletgroepen en nog een cafégedeelte. Het café is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk metselwerk en gedeeltelijk lambrisering wanden en een balken plafond.

Vanuit het café bereikt u de twee toiletruimten. Deze twee ruimten zijn verdeeld in dames- en herentoiletten. In de ruimte van de damestoiletten treft u twee separate toiletten en een wastafel. De ruimte van de herentoiletten bereikt u middels een portaaltje. In deze ruimte treft u een separaat toilet, vier urinoirs en een wastafel. De toiletruimten zijn afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden.

Het object beschikt over nog een cafégedeelte, welke u bereikt vanuit het café. Vanuit deze ruimte heeft u tevens toegang tot de entree met garderobe, de zaal en de kantoorruimte. In het cafégedeelte treft u de meterkast aan ten behoeve van de watermeter. Het cafégedeelte is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk metselwerk en gedeeltelijk lambrisering wanden en een balken plafond.

Via de linkse ingang van het object betreedt u de entree met garderobe. Hier treft u de meterkast aan. De entree biedt u toegang tot zowel de zaal, als het café. De entree is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk pleisterwerk en gedeeltelijk lambrisering wanden en houten delen plafond.

Vanuit de entree met garderobe bereikt u de riante zaal. Deze zaal is omstreeks 1968 gebouwd en omstreeks 1980 verbouwd en gerenoveerd. In de zaal treft u een podium die u middels enkele treden kunt bereiken. Onder het podium bevindt zich een bergruimte. De zaal is afgewerkt met gedeeltelijk een tegelvloer en gedeeltelijk een houten parket (dans)vloer. De wanden zijn voorzien van gedeeltelijk pleisterwerk en gedeeltelijk houten lambrisering. Het plafond is voorzien van pleisterwerk met houten balken.

Vanuit de zaal bereikt u de twee toiletruimten. Deze twee ruimten zijn verdeeld in dames- en herentoiletten. In de ruimte van de damestoiletten treft u drie separate toiletten en een wastafel. De ruimte van de herentoiletten bereikt u middels een portaaltje. In deze ruimte treft u een separaat toilet, vier urinoirs en een wastafel. De toiletruimten zijn afgewerkt met een tegelvloer en betegelde wanden.

Tevens heeft u vanuit de zaal toegang tot de keuken. Dankzij de twee lichtkoepels in het plafond, heeft u beschikking over veel natuurlijke inval. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden.

In de zaal bevindt zich de doorgang naar de kantooruimte. Deze ruimte is tevens te bereiken vanuit het cafégedeelte en de hal. De kantoorruimte kan worden gebruikt als magazijn. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. De kantoorruimte is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden.

Via de zijdeur van het object komt u binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het woongedeelte. In de hal treft u een vaste kastruimte en een berging met een oppervlakte van ca. 7 m². De hal is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en balken met houtwolcementplaten plafond.

Tevens treft u in de hal de geheel betegelde toiletruimte aan. Deze ruimte is ingericht met een zwevend toilet en een vaste wastafel.

De hal biedt u toegang tot de woonkamer met keuken. De woonkamer is momenteel opgedeeld in een eetgedeelte en een zitgedeelte. In het zitgedeelte treft u een sfeervolle schouw ten behoeve van een houtkachel. Tevens bevindt zich in deze kamer de keuken in wandopstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, onder andere een vaatwasser, een koelkast, een keramische kookplaat en de afzuigkap. De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk mestelwerk en gedeeltelijk pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

Vanuit de woonkamer/keuken bereikt u de riante serre. Door de vele raampartijen en het kunststof lichtplaten plafond beschikt de serre over veel natuurlijk lichtinval. Dankzij een radiator beschikt deze ruimte over de benodigde warmte. In de serre treft u een schuifwand, welke u doorgang biedt naar de zaal. De serre is momenteel ingedeeld als eetkamer. De serre is afgewerkt met een tegelvloer.

Tevens bereikt u vanuit de woonkamer/keuken de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en pleisterwerk plafond.

Het object beschikt over een inpandige garage. Vanuit de inpandige garage heeft u toegang tot de bijkeuken. Tevens bevindt de vaste trap naar zolder zich in de garage. Deze ruimte beschikt over een automatische overheaddeur. De ruimte is momenteel in gebruik als berging. De inpandige garage is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en pleisterwerk plafond.

Eerste verdieping:

Het object beschikt over twee van elkaar gescheiden eerste verdiepingen.

De eerste verdieping, welke momenteel in gebruik is als zolder/opslag, bevindt zich aan de rechterkant van het object. Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de inpandige garage. Op de zolder treft u de opstelling van de drie cv-ketels en de warmwaterboiler aan. De riante zolder heeft een oppervlakte van ca. 170 m². De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton. Stalen spanten.

De eerste verdieping, horende bij het woongedeelte, is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een separate badkamer en een separate doucheruimte die u kunt bereiken via de overloop. De overloop is voorzien van een vaste kastruimte. De vloer is belegd met vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met pleisterwerk, het plafond is voorzien van houten schroten.

De drie ruime slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en een houten schroten plafond.

De separate badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel in meubel. De badkamer beschikt over natuurlijke ventilatie door middel van een raampje. Tevens is de badkamer voorzien van de benodigde warmte door middel van een radiator. De geheel betegelde badkamer is modern ingericht.

Tevens treft u op de eerste verdieping een geheel betegelde doucheruimte.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar via een luik. Dit betreft een loze ruimte.

Terras
Het horecagedeelte beschikt over een terras. Het terras is voorzien van betonklinkers en een omheining.

Parkeerplaats
Tevens beschikt het horecaobject over een ruime parkeerplaats. Op de parkeerplaats treft u een fietsenstalling. De parkeerplaats is gedeeltelijk voorzien van erfverharding en gedeeltelijk voorzien van grind.

Tuin
De tuin bevindt zich aan de achterkant van de woning en is te bereiken via de serre en de parkeerplaats. De tuin is in zijn geheel voorzien van erfverharding.

2. Overige gegevens

Ligging
In de hoofdstraat in Weebosch (gemeente Bergeijk) ligt dit fraaie horecaobject met woning. Het object is hier ideaal gelegen, vanwege de doorgaande weg en een cafetaria als directe buur. Het centrum van Bergeijk is slechts op enkele autominuten afstand gelegen.

Bijzonderheden
- de aanvaarding van het object is geheel in overleg;
- het object is aangesloten op aardgas, water, riolering, elektra en glasvezel;
- het object beschikt over meerdere ruimten met horeca doeleinden;
- het object beschikt over een woongedeelte;
- bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Perceel
1.115 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Weebosch 68

€ 475.000 k.k.