Breestraat 21 1941 ED Beverwijk

€ 495.000 k.k.

Omschrijving

Te koop
Lunchroom in Beverwijk

Dit object, bestaande uit een succesvolle brasserie op de begane grond met royale (verhuurde) bovenwoning (circa 80 m²) wordt te koop aangeboden. De vraagprijs van de goodwill en inventaris is € 99.000,- Bevoorrading kan geschieden via de Meerstraat/Brandsteeg.

Indeling:
Net afgewerkt restaurant met circa 40 couverts, met bar en dubbele toiletgroep. Aan de achterzijde bevindt zich de volledig ingerichte keuken.
Aan de voorzijde is een ruimt terras gerealiseerd.

Locatie en bereikbaarheid
het pand is gelegen in het centrum van Beverwijk aan de Breestraat. Een prachtig woon-/werkgebied naast het Begijnenhof met ook het Marlo terrein op korte afstand. Er zijn tal van winkels in de omgeving, zoals H&M, Douglas en Hema.

Oppervlakte
Horecaruimte: ± 154 m² VVO.
Bovenwoningen: ± 80 m² VVO.
Perceel: ± 223 m².

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid (deels betaald) in de directe omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening en kantoor wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oplevering
In huidige staat.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbestclausule
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voorwaarden
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Koop van uitsluitend de onroerende zaak of uitsluitend de onderneming is bespreekbaar.

De verkoop van dit object verzorgen wij collegiaal met Alberssales Horecamakelaars.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 99.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Verkoopvloeroppervlakte
220 m²
Perceel
223 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Breestraat 21

€ 495.000 k.k.