Dorpsstraat vo Steenstraat 8 3732 HJ De Bilt

€ 27.996 /jr

Omschrijving

Na een ongelukkige keukenbrand zomer ’23 valt het doek voor de Witte Zwaan. De huidige exploitanten besluiten zich te concentreren op hun andere horecazaken. Daarom staat deze locatie nu casco te huur. Het is gelukkig slechts een tijdelijk gemis voor Utrechtse en Noord-Hollandse fijnproevers, want de sleutels liggen voor jou, of jullie, klaar.

Iedereen in De Bilt en omstreken weet de Dorpsstraat 8 blind te vinden als hét adres voor een bijzondere gelegenheid. Meerdere generaties gasten kunnen dan ook niet wachten tot de deuren van het restaurant weer opengaan. Daarmee is de eerste omzet alvast verzekerd.

Vervolgens is het aan het nieuwe concept om dat eerste succes voort te zetten. Wat op deze locatie moet lukken. Want je hebt hier de wind mee. De locatie is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer én de snelwegen, en biedt voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Of je nu een gezellig eetcafé, een stijlvol restaurant, of een trendy dag concept wilt openen, de ruimte biedt alvast alle mogelijkheden. Met plek voor circa 50 gasten binnen. Zaalruimte tot en met 16 personen. En aan de achterzijde van het restaurant een buitenterras met 40 plekken.

Het geheel wordt casco verhuurd, zodat je volledige controle hebt over het interieur en de inrichting.
Kortom, een cascokans op presenteerblaadje. Met als hamvraag: laat jij de zwaan als een feniks in een nieuwe vorm herrijzen? Neem dan contact op met Cas Meuleman via 06 82041107 voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.996 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 47.808 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 1 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant en luxe restaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Perceel
265 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 5000 m of meer, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat vo Steenstraat 8

€ 27.996 /jr