Medelsestraat 3 4054 NH Echteld

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Horecabedrijfsruimte te huur bij TOP en Tankstation ‘De Vaalt’

Langs de A15 ter hoogte van afslag 34 bij Echteld, aan de toegangsweg naar Industrieterrein Medel, verrijst aan de Medelsestraat 3 TOP en Tankstation ‘De Vaalt’. Een plek waar snelweggebruikers, omwonenden, werkenden uit de omgeving en dagjesmensen zullen komen om hun auto en fiets van (duurzame) brandstof / elektra te voorzien, een hapje te eten of om even uit te rusten.

Het programma bestaat uit een horeca locatie met daarbij een Toeristisch Overstap Punt (TOP). Een TOP is een ‘knooppunt’ waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. De TOP is goed bereikbaar per auto en fiets.
Er worden 30 parkeerplaatsen gerealiseerd op de kavel. Een deel van deze parkeerplaatsen is tevens ingericht als (snel)laadplein voor elektrische voertuigen. Er worden 6 DC-laders (300 KW) gerealiseerd en 8 AC-laders (11 KW).

Naast de locatie exploiteert Shell een onbemand tankstation voor zowel personenauto’s als vrachtauto’s. Hier wordt naast de traditionele brandstoffen ook LNG voor vrachtverkeer aangeboden.

De aangeboden horecabedrijfsruimte betreft een nieuw te bouwen vrijstaand pand met een zeer bijzonder ontwerp waarbij de landschappelijke inpassing van het gebouw met luifel als belangrijkste uitgangspunt is gehanteerd. Een directe verbondenheid met het tankstation en het (snel)laadplein is hiermee gelijk aanwezig en zichtbaar. De casco horecabedrijfsruimte betreft circa 240 vierkante meter BVO. Naast horeca is de ruimte ook gedeeltelijk te gebruiken als shop (detailhandel). Het pand beschikt over een terras van circa 75 vierkante meter wat uitkijkt over het omliggende landschap en aangrenzende waterpartij.

Voor reclamevoering is ruimte gereserveerd op de zijgevels van het gebouw en op de prijzenzuil van het aangrenzende Shell tankstation.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café-restaurant en wegrestaurant
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m²
Verkoopvloeroppervlakte
220 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Medelsestraat 3

Huurprijs op aanvraag