Schras 1 A 6744 WT Ederveen

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

In het hart van Ederveen, zichtbaar vanaf de Hoofdweg, gelegen aan De Schras, treffen we deze prachtige multifunctionele ruimte aan, van ca. 151 m² VVO. Een visitekaartje voor uw onderneming.

De buitenzijde kenmerkt zich door de prachtige gevel, opgetrokken in metselwerk. De houten kozijnen zijn voorzien van roedeverdeling Dat straalt een zekere kwaliteit uit.

De ruimte is reeds voorzien van een dubbele toiletgroep, keuken (geheel betegeld en uitgerust met een professionele afzuiginstallatie), twee lokalen en een dubbele entreefunctie. Deze unit is daarmee inzetbaar voor diverse doeleinden.

Qua bestemmingsplan is er mogelijk: horeca (cat. 1 en cat. 2), alsmede kan bij een omgevingsvergunning af worden geweken van deze functie en is er (onder voorwaarden) ruimte voor de bestemming detailhandel, maatschappelijke en culturele voorzieningen, en/of kantoren.

In de nabije omgeving het pand zijn o.a. een supermarkt, slagerij, groenteboer, fysiotherapeut, bouwmarkt en dorpskroeg gevestigd. Kortom diverse dorpsfuncties die zeker aangevuld kunnen worden.

Benieuwd? We zien u graag voor een vrijblijvend bezoek!

Parkeren:
In de nabije omgeving zijn diverse openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.950,- per maand, exclusief BTW, exclusief GWE. Op basis van oplevering in huidige staat.

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal een (1) jaar.

Opzegtermijn:
6 maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Plattegrondtekeningen:
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, broodjeszaak en ijssalon
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
151 m²
Verkoopvloeroppervlakte
94 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schras 1 A

€ 1.950 /mnd