Dorpsstraat 26 7075 AE Etten

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Nostalgisch café-zalencentrum met bovenwoning te koop in Etten.

Zalencentrum Köster is gelegen aan de Dorpsstraat 26, te midden van het dorp Etten. Het betreft een historisch, goed onderhouden pand uit 1870. In de loop der jaren hebben verschillende uitbreidingen en aanpassingen plaatsgevonden, in onder andere de serre en het café (2010). Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een cafégedeelte, ruime serre en multifunctionele zaal. Het bedrijf is sinds jaar en dag in gebruik als zalencentrum met café, geëxploiteerd door de huidige eigenaren.

Indeling en bedrijfsvoering
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een cafégedeelte, ruime serre en multifunctionele zaal. Verder zijn er een bedrijfskeuken, dagverblijf, toiletgroepen en magazijn-/opslagruimte aanwezig. Het cafégedeelte beschikt over diverse gebruiksmogelijkheden. Het café wordt gebruikt voor verjaardagen, personeelsfeesten en door kaart- en biljartclubs. Er is ruimte voor een maximale capaciteit van 70 personen.

Aan de zijkant van het object bevindt zich de serre. De serre beschikt over een maximale capaciteit van circa 60 personen. De serre heeft een warme uitstraling, is een officiële trouwlocatie en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In de huidige situatie worden huwelijksfeesten, recepties, verjaardagen, personeelsfeesten, jubileums, kraamfeesten en buurtfeesten georganiseerd in de serre.

De multifunctionele zaal wordt voor diverse partijen en gelegenheden gebruikt. De zaal beschikt over een capaciteit tot 325 personen. De indeling kan worden aangepast op het betreffende evenement. De zaal kan groter worden gemaakt door het betrekken van de serre en het café. Naast deze ruimtes is ook een terras aanwezig. Op het terras is plaats voor circa 25 personen.

De doelgroep komt voornamelijk uit de nabije omgeving. Verschillende verenigingen en clubs maken gebruik van de locatie en faciliteiten. Ook biedt het bedrijf verschillende buffetten en dinermogelijkheden op afspraak aan.
De bedrijfswoning bevindt zich over de gehele verdieping en bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer, kantoor en drie slaapkamers. Via een vaste trap bereikt men de tweede verdieping. Deze bestaat ten dele uit een zolder en betreft ten dele een portaal met twee slaapkamers.
Door de gemengde bestemming en multifunctionele ruimtes zijn verschillende gebruiksdoeleinden mogelijk.

Oppervlakte
Verhuurbaar vloeroppervlakte betreft circa 736 m².

Locatie en bereikbaarheid
Etten is te beschrijven als een gemoedelijk dorp in de Gelderse Achterhoek. Het dorp bevindt zich vlakbij Doetinchem en heeft circa 2.000 inwoners. In het dorp bevinden zich verschillende (kleine) ondernemingen, een sportvereniging en een basisschool. Het Ettens mannenkooor heeft een landelijke bekendheid.
Etten is goed te bereiken per auto en openbaar vervoer. Men bereikt de oprit van de A18 vanaf het object na circa 5 minuten per auto. Daarnaast bereikt men de N317 en N335 na circa 500 meter per auto. Tot slot zijn busverbindingen naar Doetinchem en Gendringen aanwezig in Etten.

Financiële informatie
In overleg kunnen wij aan serieuze gegadigden relevante financiële gegevens ter beschikking stellen, over het algemeen tijdens een persoonlijk gesprek.

Personeel
Overeenkomstig artikel 7.662 e.v. van het Burgerlijk Wetboek dient het aanwezige personeel te worden overgenomen.

Inventaris
De gehele inventaris is volledig in eigendom.

Voorraad
De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de onderneming is bepaald op:
Onroerende zaken € 525.000,= k.k.
Roerende zaken goodwill € 95.000,=
Totale vraagprijs € 620.000,=

Verrekening kosten
De doorlopende en vooruitbetaalde kosten die door verkoper vooruitbetaald zijn, zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Bijzonderheden
Deze informatie is door forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie
Forvalue
Smallepad 32 5.08
3811 MG Amersfoort

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Bedrijfsovername
€ 95.000 (inventaris + goodwill)
Personeel
Ja

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Café en zalencentrum
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870

Oppervlakten

Oppervlakte
736 m²
Verkoopvloeroppervlakte
736 m²
Perceel
1.015 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 26

€ 525.000 k.k.