Marktplein 12 6243 BR Geulle

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

Riante commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur aan het Marktplein in het mooie Limburgse dorp Geulle. Aan het Marktplein zijn enkele lokale ondernemers, zoals een bakkerij en bloemist, gevestigd en het zorgcentrum waarin onder andere een huisarts en fysio zijn gevestigd. Het gratis parkeerterrein op het Marktplein zorgt er bovendien voor dat veel inwoners uit Geulle en de omringende dorpskernen gemakkelijk en laagdrempelig hun boodschappen doen bij de ondernemers aan het Marktplein.

Geulle is een plaats in het zuiden van de provincie Limburg . Sinds de gemeentelijke herindeling behoort het dorp tot de gemeente Meerssen. Geulle wordt verdeeld in drie kernen, de oude dorpskern Geulle aan de Maas, Geulle-Beneden en Geulle-Boven. Tussen Geulle-Boven en Geulle-Beneden ligt het Bunderbos, een langgerekt hellingbos dat ervoor zorgt dat de beide gedeelten duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Er is voor Nederlandse begrippen een flink hoogteverschil tussen Geulle-boven (108 m) en Geulle-beneden (40 m).

Mede door de hoogteverschillen en de prachtige bosrijke omgeving maakt het dorp onderdeel uit van de Mergelland route. Deze route is een van de bekendste routes van Nederland. Jaarlijkse leggen duizenden binnenlandse en buitenlandse toeristen deze route van ruim 110 kilometer af met de auto, motor, fiets of ander vervoersmiddel. Het Marktplein in Geulle wordt door veel deelnemers gebruikt als tussenstop tijdens de rit.

Metrages (BVO)

Commerciële ruimte: circa. 245 m2 BVO
Kantoor- vergaderruimte: circa. 60 m2 BVO
Pantry en sanitaire voorzieningen: circa. 15 m2 BVO
Opslagruimte: circa. 11 m2 BVO
Overige ruimte: circa. 5 m2 BVO

Deelverhuur

De mogelijkheid is aanwezig om in samenspraak met de verhuurder een gedeelte van de ruimte te huren. De minimale metrage voor deelverhuur is mogelijk vanaf circa. 140 m2 BVO. Omdat de ruimte bij deelverhuur nog opgesplitst dient te worden zijn andere metrages bespreekbaar.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Achterzijde

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich nu een garagedeur waardoor de opslagruimte te bereiken is. In samenspraak met de verhuurder is de mogelijkheid aanwezig om hier een glazen pui met dubbele deur te monteren.

Terras

De mogelijkheid is aanwezig om aan de voorzijde van het gebouw, onder de overkapping, een terras te creëren van maximaal 2,5 meter bij 28 meter. Hiervoor dient echter een vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de ruimte een Centrum bestemming waardoor onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca (t/m cat. 2) en maatschappelijke doeleinden zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte zal in de huidige staat opgeleverd worden onder andere voorzien van;

- Airconditioning
- Wandradiatoren
- CV – installatie
- Tegelvloer
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Stucwerkwanden
- Sanitaire voorzieningen
- Pantry
- Opslagruimte met garagedeur

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 75,- per m2 per jaar (afhankelijk van de metrages en huurperiode).

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, model afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer
Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Marktplein 12 in Geulle aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca, kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten

Oppervlakte
336 m²
Verkoopvloeroppervlakte
245 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 1,20

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktplein 12

€ 75 /m²/jaar