Roskildeweg 9723 BZ Groningen

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Horeca als aanvulling in een uniek bedrijfsverzamelgebouw met de vestiging van vrijwel enkel landelijke ketens. Een unieke kans voor een lokale ondernemer om mee te profiteren van de grote jongens!

Namens onze opdrachtgever komen wij graag in gesprek met een daghoreca-ondernemer, die het horeca-gedeelte van het vernieuwde Sontplein te Groningen kleur wenst te geven. In dit nieuwe stukje Groningen, waar ca. 100.000 m2 retail is gehuisvest, is tevens ruimte gemaakt voor (aanvullende) horeca. U kunt daarmee onderdeel uitmaken van een grote verzameling winkels, met o.a. Media Markt, IKEA, Bauhaus, Decathlon en Keuken Kampioen op loopafstand. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Beschikbaar zijn een tweetal casco ruimten van ca. 200 m2 BVO of een grote ruimte van ca. 400 m2 BVO. Streefdatum van de oplevering van het geheel is medio 2020. Met deze mogelijkheid kunt u straks onderdeel uitmaken van de nieuwe entree van de binnenstad van Groningen! Huurprijzen zijn in overleg. Wij zien een voorstel graag tegemoet.

OBJECTINFORMATIE

Het zuidelijke gedeelte van het Winkelpark Sontplein is momenteel in ontwikkeling. Meerdere landelijke ketens hebben zich hier al gevestigd. In 2020 zal het gehele terrein worden opgeleverd. Een klein deel hiervan staat ter beschikking aan een daghoreca-concept. Dat is het gedeelte dat hier wordt aangeboden. De locatie is gelegen naast de overdekte passage tussen een tweetal parkeerplaatsen. Hierdoor wordt de frontbreedte vergroot tot de gehele lengte van de unit. Een terras aan de zonnige zijde is mogelijk in overleg.

Andere vestigingen: O.a. Mandemakers Keukens, De Keukenkampioen, De Keukenconcurrent, Pets Place, Holland Casino en Jysk. In het naastgelegen terrein vindt men o.a. Ikea, Media Markt en Decathlon. Tot slot is het kantoor van o.a. het Dagblad van het Noorden gelegen op loopafstand, wat horeca op deze locatie uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld de lunch.

Toekomstige vestigingen: Action, Big Bazar, Toychamp, Goossens Wonen en Slapen, Carpet Right, Beter Bed en Beddenreus en meer…

Afmetingen: Men heeft de keuze tussen een kleine unit van 200 m2 of een grote unit van 400 m2. De grote unit geeft een mogelijkheid tot een terras.

Indeling: De ruimte is niet nader ingedeeld. Huurder is zelf verantwoordelijk voor indeling en de daarbij behorende gemeentelijke eisen t.a.v. brandveiligheid en afzuiging (indien noodzakelijk)

Gebruik: Men is op zoek naar een huurder voor een gebruik als daghoreca, food-to-go of een snackconcept. Indien er interesse is, zien wij uw voorstel graag tegemoet.

Aanvaarding: In overleg, het streven is naar een oplevering medio 2020.

Parkeren: Voor gasten mogelijk direct voor het pand.

Contractvoorwaarden: ROZ-Model huurovereenkomst winkelruimte 2012.

Waarborgsom: 3 maanden van de huur incl. BTW en evt. servicekosten.

Huurtermijn: 5+5 jaar

Huurprijs: N.o.t.k.

Bovenstaande gegevens zijn met zorg samengesteld en naar ons inziens juist vermeld. De informatie is deels door de opdrachtgever verstrekt, wij gaan er van uit dat deze informatie correct is. De aanbieding is informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard omtrent de inhoud van deze presentatie. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen.

Inlichtingen of een eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met HELDER Makelaardij. Verkoop onder voorbehoud gunning verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Snackbar, cafetaria, broodjeszaak en ijssalon
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
400 m²
Verkoopvloeroppervlakte
400 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, stadscentrum/dorpskern, meubelboulevard, perifere detailhandelsvestigingen en grootschalige detailhandelsvestigingen
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roskildeweg

Prijs n.o.t.k.