Herestraat 91 9711 LD Groningen

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

Herestraat 91 Groningen
Overname exploitatie: € 49.500,--
Huur: € 1.750,- per maand excl. BTW

Boer Bart is een origineel dag horeca concept, op toplocatie gelegen. Het ligt namelijk in de Herestraat, de drukste winkelstraat van geheel Noord-Nederland. Het pand is gelegen aan het begin van de straat en maakt onderdeel uit van het prachtige hoekpand op de Herestraat en het Gedempte Zuiderdiep. Daardoor heeft men direct zicht op o.a. de nieuwe invulling van de Faun, het drukste deel van Herestraat. Op zichtafstand bevinden zich meerdere landelijke winkelketens, aangevuld met lokale, en met name aan het Gedempte Zuiderdiep gevestigde horecaconcepten. De unieke locatie is prima bereikbaar met trein, bus of auto (P-Garages). Zo is het hoofdstation op loopafstand, stopt de bus in de straat en zijn er meerdere parkeergarages in de directe omgeving voorhanden. Tevens is de directe omgeving rijkelijk gevuld met B&B- en AirB&B-locaties, waardoor Boer Bart een mooie aanvulling op de juiste plek is.

Boer Bart profileert zich als no-nonsense dag horeca concept, waar men terecht kan voor een goed ontbijt, lunch en tussendoor. Als één van de weinig concepten in Groningen, kan men hier al vanaf 8.00 in de vroege ochtend terecht en met deze plek midden in Groningen, is dit geen slechte keuze. Naast het ontbijt zorgt de locatie van Boer Bart, zo aan het begin van het kernwinkelgebied van Groningen, ook voor veel mogelijkheden voor het winkelend publiek. Even een tussendoortje, take-away of een lunch nuttigen is een goede keuze bij Boer Bart.

INDELING
Het bedrijf bestaat uit de begane grond, waar het grootste gedeelte bestaat uit verkoopruimte. Tevens is hier de bar gesitueerd. Via een leuke trap komt men terecht op een split level gedeelte, waar ruimte is gemaakt voor de Boer Bart Business-vide. Deze business ontbijt ,lunch en vergaderruimte is voorzien van een groot digitaal scherm t.b.v. vergaderingen of presentaties. Een mooi uitzicht over de zaak is hier gegarandeerd. Tot slot is er een kelder aanwezig, die dienst doet als opslagruimte.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Verkoopruimte BG incl. bar ± 85 m²
Split level verkoopruimte ± 25 m²
Kelder ± 45 m²
=======================================
Totaal ± 155 m²

Terras 4 tafels

Website exploitatie:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 49.500 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Broodjeszaak
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850

Oppervlakten

Oppervlakte
155 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Herestraat 91

€ 1.750 /mnd