Gedempte Kattendiep 33 9711 PM Groningen

€ 3.750 /mnd

Omschrijving

De Gulzige Kater
Gedempte Kattendiep 33 Groningen (naast City Hotel Groningen)

Investeringsprofiel
Huurprijs: € 3.750,-- per maand vrij van BTW
Overname exploitatie € 92.500,--

Dit op een interessante locatie gelegen en sfeervol ingericht eetcafé wordt nu te koop aangeboden. De veelal voortreffelijke reviews op internet laten zien men met dit bedrijf een goede naam heeft neergezet.
Het pand is gelegen aan de rand van de binnenstad van Groningen. De omgeving van deze locatie is volop in ontwikkeling. Zo wordt er binnenkort een nieuwe brug gebouwd en wordt het in 2017 afgebrande casino op termijn opnieuw ontwikkeld. Maar bovenal is deze straat er één met veel gezellige restaurants, barretjes en andere soorten horeca. Zo is naast het object bijvoorbeeld het City Hotel gevestigd. De Gulzige Kater past daarom ook perfect in het straatbeeld.

Het menu in de Gulzige Kater heeft een vrij breed uiterlijk, waar er van verschillende keukens het beste op tafel wordt gezet. Zo is er bijvoorbeeld de keus uit Hollandse (of Groningse) gerechten, maar is er ook de mogelijkheid van een buitenlandse keuken te proeven met bijvoorbeeld Empanada’s. Met name de spareribs worden geroemd in dit restaurant. Tot slot is het teven mogelijk op halve porties te bestellen, voor de wat kleinere eter, of om simpelweg te combineren met iets anders.
De reacties van gasten zijn veelal lovend. Naast de eerdergenoemde spareribs, worden ook het vlotte en vriendelijke personeel vaak een pluim toegeworpen.
Het bedrijf heeft naast een mooi terras op de “boulevard” een sfeervol eetcafé met open keuken op de begane grond, terwijl de net zo sfeervolle 1e etage uitermate geschikt is voor feestjes en partijen. Deze ruimte beschikt over een eigen bar. Verder bevinden zich op de 2e etage over de gehele lengte van het pand nog het washok, kantoor, kleedruimte en een riante opslag.
De mogelijkheid van deze locatie zijn legio. Naast het doorzetten van dit bedrijf, leent deze locatie zich ook voor tal van andere (horeca) invullingen.

Globale afmetingen
Totaal excl. terras ca. 235 m2
Verkoopruimte ruim 139 m2
Terras ca. 59 m2

Meer informatie is beschikbaar bij HELDER Bedrijfsmakelaardij. Neemt u contact p via 050-200 35 44 of 06-20060969. Via de mail zijn wij bereikbaar via

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.750 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Bedrijfsovername
€ 92.500 (inventaris + goodwill)
Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Eetcafé
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
235 m²
Verkoopvloeroppervlakte
139 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedempte Kattendiep 33

€ 3.750 /mnd