Surinamepad 105 2035 VS Haarlem

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur! Horeca / restaurant met overige bedrijfsruimte vanaf 172 tot 380m² in de Smart Dock in nieuwbouwproject Elements

Een fraaie hoek unit van in totaal ca. 380m² met hoge plafonds (ruim 4 meter), een terras en veel daglicht, geschikt als horeca / restaurant en overige functies. Smart Dock van Elements wordt dé ontmoetingsplek van deze nieuwe wijk. Hier komen bewoners en gebruikers samen thuis. Horeca in de plint en parkeren aan de achterzijde en op de overige verdiepingen.

Bij deelverhuur is het horeca deel mogelijk vanaf ca. 172m² of groter en voor het overige gedeelte geldt ook de mogelijkheid van een andere bestemming zoals dienstverlening, sport, gezondheidszorg, een klein kantoor, vergaderruimte, (flex)werkplekken of een kleine winkel etc. zolang deze diensten een goede bijdrage leveren aan deze buurt.

Het gebouw is in aanbouw en de oplevering zal ca. november / december 2022 zijn.

NIEUWBOUWPROJECT ELEMENTS
De Smart Dock, Factory, Townhouses, Lookout, Floors en het Amerika blok vormen samen Elements Haarlem. Dit project is onderdeel van de grotere gebiedsontwikkeling ‘Stad tussen de bomen’. Behalve het voormalige Fluor-terrein wordt heel de wijk (Schalkwijk Midden) veranderd in een stadswijk die toekomstproof is: groen, bruisend en gezond, met voorzieningen en allerlei soorten woningen en bedrijvigheid.

HUURVOORWAARDEN
- Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 172m² of zoveel groter gewenst is.
- Het gehuurde is inclusief buitenterras. De oppervlakte van het terras is ca. 165m² en het gebruik hiervan is inbegrepen in de huurprijs.
- Huurtermijn nader te bepalen en minimaal 5 jaar
- Vermelde huurprijzen zijn te vermeerderen met 21% BTW
- Huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd per datum ingang huurovereenkomst op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het C.B.S.
- De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 3 maanden overeengekomen huur en servicekosten te vermeerderen met BTW (thans 21%).
- Servicekosten in nader overleg te bepalen
- Huurprijs / servicekosten parkeerplaatsen opgave verhuurder
- Zelfstandige elektra, water en data aansluiting.
- Uitgangspunt voor de verhuur is verhuur op basis van de bestemming horeca. Voor een gedeelte geldt de mogelijkheid van een andere bestemming zoals dienstverlening, sport, gezondheidszorg, een klein kantoor, vergaderruimte, (flex)werkplekken of een kleine winkel etc. zolang deze diensten een goede bijdrage leveren aan deze buurt.
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Tevens kan het zijn dat verhuurder informatie aangaande de bedrijfsvoering en financiële situatie van de toekomstige huurder verlangt.
- Tevens behoort tot het gehuurde een opslagruimte van ca. 35m². Bij deelverhuur zal verhuurder een aanbod doen van de oppervlakte welke kan worden gehuurd.

Neem voor meer informatie of bezichtiging van de locatie contact op met Bedrijfslocatie.NL Bedrijfsmakelaars – Taxateurs via 023-525 1 525.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant en pannenkoekenhuis
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
172 m²
Verkoopvloeroppervlakte
137 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Surinamepad 105

Huurprijs op aanvraag