Harinxmastrjitte 50 8621 BM Heeg

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Op toplocatie in het toeristische centrum van Heeg ligt dit ruime restaurant ‘s Lands Welvaeren, sinds jaar en dag bekend in en om Heeg. Het object is voorzien van een ruim restaurant met op de begane grond ruimte voor ca. 100 gasten en op het terras op de verdieping voor ca. 60 bezoekers. Het ruime, zonnige terras voor het pand bied plaats aan een 90-tal gasten.
Het object verkeerd in top conditie doordat o.a. recent het sanitair gemoderniseerd, schilderwerk is vernieuwd en intern meerdere verbeteringen zijn aangebracht. Inbegrepen in de koop is de achterliggende schuur, in gebruik als opslag, maar wellicht ook geschikt voor verbouw tot appartementen.

Een zeer courant object welke een goede basis biedt met veel groeipotentie.

Welkom op de Harinxmastrjitte 50 in Heeg.

INDELING:
BEGANE GROND: Entree, gezellig restaurant met meerdere mogelijkheden om ook groepen apart te plaatsen. doorloop naar sanitair (heren, dames en invaliden toilet), magazijn en kelder.
Aansluitend de losstaande schuur (ca. 70 m²) ten bate van magazijn, opslag en koelingen.
VERDIEPING: de verdieping is bereikbaar via de inpandige trap en via de buitentrap. Op de verdieping de ruime, goed geoutilleerde keuken, personeelsruimte en toilet, kleine zaal en toegang tot het grote (ca. 88 m²) buitenterras. Vanaf de verdieping is de zolder bereikbaar, geschikt voor opslag
TERRAS: Het terras (op eigen terrein) is ca. 90 m² groot en is gelegen op het Zuidwesten.

Het eldorado voor watersportliefhebbers, zo wordt dit Friese dorp ook wel genoemd. Heeg is gelegen aan het Heegermeer en verbonden met alle vaarwegen in Friesland. Hierdoor ligt het dorp zeer centraal en is er voor iedere liefhebber van de meren wel iets te doen. Het dorp heeft diverse jachthavens- en werven, verhuurbedrijven en uitstekende watersportvoorzieningen. De horeca is er royaal vertegenwoordigd, want vooral in de zomermaanden zijn de terrassen drukbezet.
Heeg heeft ruim 2.500 inwoners en biedt vele basisvoorzieningen zoals supermarkt, warme bakker, slager, diverse kledingwinkels, kapper, restaurants, cafés, sportverenigingen, huisartsenpraktijken, basisscholen etc. Naast de aantrekkelijke ligging aan het Heegermeer, ligt Heeg op slechts 9 km afstand van waterpoortstad Sneek.

Meer:
- eigen grond: ca. 506 m²
- bijzonderheden: Er rusten geen brouwerijverplichtingen op het object. De aanwezige inventaris is ter overname.

Aanvaarding: in overleg, leeg en niet verhuurd.

Asbest: het is verkoper niet bekend of er ten tijde van de bouw van het object asbest cement houdende materialen zijn verwerkt. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien.

Koopovereenkomst aspecten:
- Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.
- Koopovereenkomst: Gebaseerd op het model Koopovereenkomst voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM).
- Notaris: Ter keuze koper

Energielabel:
Verkoper beschikt vooralsnog niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen. Indien een energielabel vereist is, zal verkoper hiervoor zorg dragen conform de wettelijk vereiste regels.

Bekijk ook de 360 graden tour in en rond het bedrijfsobject en de plattegronden voor een goede indruk van de ruimte, locatie en (indelings)mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dit bedrijfspand graag bekijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg met u een geschikte dag en tijdstip inplannen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is door ons kantoor met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, typefouten, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en er kunnen door de koper/ huurder dan ook geen rechten aan worden ontleend. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 389.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Overname

Personeel
Nee

Bouw

Hoofdfunctie
Horeca
Soort horeca
Bistro, café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant en pannenkoekenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Perceel
506 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Gelegen op
Begane grond

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Harinxmastrjitte 50

€ 525.000 k.k.